2010-02-28

二月のフィナル。

>> GODAFTEEEN. Det har været dejligt med en søndag, huh'. Freetime! Fuck yes. Og jeg har ikke lavet andet end at se tv, sove, spise og sidde foran min computer, mens jeg har været ubeskrivelig grim(笑)I love it. Men det har jo desværre alt sammen en ende, og i morgen begynder endnu en travl uge - og jeg glæder mig ikke ved tanken, for at være helt ærlig. Dagen i morgen står på arbejde fra 08:00-14:00, og så i skole fra 17:30-21:30. Og denne gang, s k a l jeg simpelthen afsted. Jeg var kun til matematik i sidste uge, og jeg kommer ikke til japansk på onsdag, så jeg bliver sgu nødt til det. Tilgengæld glæder jeg mig ret meget til på onsdag. Jeg ved ikke helt endnu om jeg skal undervise, men Kasper kommer i hvert fald og spiser, og så skal vi se premiere på den nye Criminal Minds sæson. Jeg glæder mig simpelthen ubeskriveligt meget ! I want wedensday to be n o w.
>> Eftersom at jeg så en ret interessant dokumentar i eftermiddags - og jeg jeg er en supergeek - så har jeg lige en række random spørgsmål til dig derude, og jeg vil faktisk gerne have at du svarer ærligt på dem! Meget enkelt - det er bare ja-nej spørgsmål : 1) Mener du at det findes få som rent faktisk er værd at spilde tid og kræfter på ? 2) Er du jaloux på andre ? 3) Har du brug for at andre ser op til dig og misunder dig? 4) Finder du ofte sig selv i en situation hvor du ikke har medfølelse for andre, selv om de følelsesmæssigt er sønderkunst ? 5) Synes du ikke at der bliver sat nok pris på det du laver / gør ? 6) Nedgøre du ofte andre mennesker ? 7) Er du dårlig til at håndtere kritik ? 8) Har du svært ved at holde / have længere forhold med andre mennesker? - hvis du svarer ja til spørgsmålene : på en skala fra 1-5(hvor 5 er meget), i hvor høj grad ?
>> Og så var det forresten at jeg i går efter arbejde blev færdig med at se アキハバラ@DEEP. Jeg synes den var god, og jeg ville nok ikke have noget i mod at se den igen. Meen, jeg tror lige jeg ser the movie først. Den har jeg alligevel også fået hentet, så det kan jeg ligeså godt. Det fungerer jo også som en slags japansk undervisning for mig. Man kan godt lære ved bare at lytte - det bestemmer jeg hermed i hvert fald. Anyways, jeg er allerede i gang med at hente en ny jdrama (笑). This time it's : Fire Boys. Jeg har endnu ikke nogen som helst anelse om hvad den handler om, andet end hvad titlen antyder, men jeg så så jeg at den var en af de sidste(på den side hvor jeg henter dem fra), som var kategoriseret som "Human drama, Romance, Action" - og jeg elsker hunman drama+romance i en, så det blev altså den! I'll let u know when I'm finished.
>> Udover at have lavet de førnævnte ting, så har jeg selvfølgelig også set Livvagterne og Flashforward i dag. Og det var udover det sædvanlige ! I love it. De var begge sådan nogle afsnit, som man for alt i verden ikke ville misse ! Og det gjorde jeg i den grad heller ikke. Desværre er det, det sidste afsnit for Livvagterne næste søndag, which is sooo sad! Men jeg skal nok stå klar, lige så snart de beslutter sig for at broadcaste den næste sæson. 
Anyways, jeg har ondt i hoved og skal mega tidligt op. Så jeg tror faktisk jeg vil lægge mig i min seng og slappe af indtil i morgen kl 05:30 hvor jeg står op. Og selvfølgelig sove så meget jeg kan nu. Nu hvor hele næste uge bliver en stor omgang søvnløs, arbejdsuge.
>> GODNAT.

PS. Vidste du at man faktisk kun kender til to i verden, som lider af alle ni narcissistiske personligheds træk? Og at de i virkeligheden er karakteriseret, som verdens farligste personligheds typer? I find it fucking fascinating! Sleep tight~

2010-02-26

★ Dry Lips .

Så var det at man troede det hele bare var on tracks - men hvor længe holder det som regel ved ? Denne gang en enkelt dag, I guess. Som jeg nævnte i mit tidligere indslag, så blev jeg jo tilbudt en 30 timers kontrakt, og godt nok var jeg en smule skeptisk med at sige ja tak, men det betyder ikke at jeg ikke stadig overvejede det. Det skal så også lige siges at jeg tidligere er blevet tilbudt en 25 timers kontrakt. Min chef sagde så at de skulle bruge mig de dage, hvor jeg er i skole, så det gik jo ikke. Og i går var det min salgs leder der spurgte mig om den nye kontrakt. Though, den blev så endnu en gang trukket tilbage, fordi hun ikke lige havde snakket med min chef inden hun spurgte mig! Og så siger min chef til mig
at det nok kommer til at gå lige præcis den anden vej; nemlig at de skal spare, så derfor kommer jeg nok til at gå ned i timer isteden for - men det har jeg forhelvede ikke råd til! Jeg hader at der ikke er styr på en skid ! Få tingene undersøgt inden du sætter noget som helst i gang, ffs. Jeg er skuffet.
Anyways, jeg gik heldigvis fri i de uger jeg skal på sommerferie. Og jeg fik også fri de dage jeg skal til Spanien med Kasper.  Endda betalt fri, fordi jeg har arbejdet aaalt for meget i forhold til hvad jeg er sat til. Så selv om jeg er i Spanien, så tjener jeg stadig penge ind. Det fandenfuckme en god ordning. Og så fik jeg lige endnu en "u rock" af mig chef - GO GO GO !
- Jeg er møg træt i dag. Nok mest fordi jeg kom så sent hjem fra skole i går, og så har været på arbejde hele dagen. Det skidtskidt. Og jeg har slet ikke overskud til at skulle på arbejde igen i morgen. Ingen energi. Jeg vil bare sove og æde. Og shoppe; det siger man ikke nej tak til. Jeg savner at bruge penge, hvor lame det så end lyder. Men hvis jeg skal cutte ned i timer, så går det måske ikke lige. Så burde jeg jo egentlig allerede nu sætte noget til side, for at jeg så senere kan klare mig uden den store løn. Menmenmen, det bare så hyggeligt! Som da jeg var i Fields med Lulu - rent impulsive køb, men stadig fantastisk feeling man lissom får af det. Buuh! jeg finder mig bare et job mere, hvis det skal være på den måde. Alt er bare lort lige nu. Vil bare se xfactor færdig, lave mig en kæmpe skål choko og så stene アキハバラ@DEEP og savle over Ikuta Toma, til jeg dør af enten fedme eller falder i søvn - for jeg skal egentlig lidt tidligt op igen i morgen. 


F U C K


Nu går jeg, nå!
Farvel .

2010-02-25

♪ ♫ The Blues.

HELLOOW! I'm kinda busy, men nu skriver jeg et indlæg anywaaays. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde, og jeg skal faktisk meget snart videre til matematik. Buuh. Jeg har ondt i maven og i hoved, og jeg er også mega træt. MEN JEG GØR DET! for jeg har købt Oreos(<-- Det er pure love) og Cola til Benne og mig selv Anyways, i går var jeg faktisk ude og spise med Kasper efter jeg havde været inde at undervise. Vi fik godt mad, mmh. Og han betalte! Very satisfying(笑). Eller, det smagte i hvert fald ret så godt. Og så tog vi hjem til mig og bestemte en dato for hvornår vi skal til Spanien - for det har han nemlig også inviteret mig med til, nå! Og jeg g l æ d e r mig. Nå, men som du nok har gættet, så kom jeg sgu heller ikke lige til japansk i går. meen, det går nok! I'll be fine, så længe jeg har mine beloved jdramas(大笑). Which btw. reminds me; jeg er startet på en ny jdrama. Jeg kan huske at min lærer en gang sagde at den var rigtig godt, netop fordi den handlede lidt om noget, som faktisk var sket. Probably, quite a different way, men stadig. Og jeg synes den er mega fantasik. Møg fun! アキハバラ@DEEP - Alle burde se den, og jeg ved godt at jeg selv burde have taget mig sammen noget før, men bedre sent en aldrig right.
Nåmen, ang. "The Blues" så det altså en kampagne der kører i øjeblikket hvor jeg arbejder, og den hænger jo selvfølgelig sammen med det der denim, sailor, blå-hvid-striber -look, which I btw. DO NOT DIG. menmenmen, det jeg vil sige er at jeg lavede en f a n t a s t i s k a-plads. Faktisk en ret flot afdeling i det hele taget - hvilket ikke er nogen hemmelighed at jeg er fucking stolt af mig selv, eftersom at jeg gjorde det ALENE og det var anden gang for mig. Men det ikke alt; jeg lavede den i tirsdags, fordi den skulle stå klar til i dag, og jeg havde lissom fri i går. Men da jeg så kom på arbejdet i dag, var min salgs leder straks i ansigtet på mig : "jeg regner med at du laver den anden a-plads også. ikk?" g r e a t. men det okay, det godt nok ikke min afdeling, men, man kan vel godt give lidt ekstra en gang i mellem, huh(笑). men nu kommer det gode : efter det, fik jeg lissom tilbudt en 30 timers kontrakt !! Which is goood, for lige nu har jeg kun en 7 timers, hvilket hverken garantere mig nok timer, det giver mig ingen pension og jeg bliver heller ikke betalt hvis jeg bliver syg. Så egentlig er det jo godt. Der er bare det med at jeg, fordi jeg har så mange skoletimer, kommer til konstant at være på arbejde hvis ikke jeg er i skole. Det er godt nok lidt sådan nu, men i det mindste har jeg muligheden for at sige nej tak til vagter på mit arbejde eller få fri. Den slags frihed får jeg jo slet ikke med sådan en kontrakt. Så det skal vidst lige gennemtænkes en smule inden jeg takker ja.
Umm, jeg er en ustyrlig trang til at shoppe sko lige pt. og det ret skidt. Men faktisk mest fordi at de skobutikker jeg går forbi ikke har noget "wow". Og hvis det ikke er dét, så gider jeg ikke bruge mine penge på det. Basta. Men jeg skal vidst også snart til KBH med ♥Kasper igeeen. Det glæder jeg mig til. Jeg vil gerne ind og se den nye Bllack noir der er åbnet i illum, nemmerlig. Og så vil jeg æde mig tyk på Wagamama(大笑).

Bum bum, det var vidst det jeg kunne nå for nu.
Jeg skriver snart igeen Baii !

PS. Jeg har fået klippet pandehår (幸) u laikes ?


2010-02-21

アイキャンデー★

hellow~ Jeg har i de sidste par dage gået og tænk lidt over, om det var muligt for mig at lave en liste over de mennesker i verden - som jeg har lidt kendskab til - som jeg synes er de pæneste. Og først tænkte jeg at det var helt umuligt; at lave en liste med bare tyve mennesker, som er pæne? Men efter længere tids tænkning og overvejning har jeg, trods min kræsenhed, fundet tyve mennesker som jeg mener fortjener at komme på min "top 20 - eyecandy list 2010". Og hvor ellers end på en blog, skal den lægges op.
”Eyecande” ér det essentielle i denne liste, though, jeg vil godt lige tilføje at det skal tages med et gram salt eller to. For ærligtalt, så kan den rolle de spiller, eller det de nu ellers gør som erhverv være et ret godt hjælpemiddel til at fremstå en smule mere sexet, end de måske faktisk er i virkeligheden som personer. Der udover vil jeg også gerne tilføje at der er noget der hedder ”hver sin smag”, så hvis du ikke kan lide mine choices, så det bare too bad for dig. Yderligere vil jeg godt tilføje at denne liste på ingen måde er baseret på at jeg er fan af deres holdninger. Havde det været sådan en slags list, havde den set meget anderledes ud! Anyways, enjoy!
 
 
My reasons : Det ingen hemmelighed at min første plads går til Aoi, anden guitaristen i The GazettE. Personligt har jeg været fan af bandet siden 2006 cirka. Og Aoi har hele tiden været favorit figuren, for mig, i det band. Trods det at han faktisk fyldte 31 år, den 20. januar i år, så ligner han absolut stadig en jeg ville kunne acceptere at date. Hvilket jo også ses på, ikke kun hans perfekte udseende, men også den måde han vælger at agere bag kameraet. Om dét så er tidlig demens kunne jo også være en mulighed, men jeg vælger at være optimistisk og tro at han bare er ung af sind – og derved krydser jeg også fingre for at jeg en dag selv for chancen for at møde ham. Han er the top of my list og the love of my life! Og derudover en fantastisk guitarist. So sexy! Generel info : Han er født d. 20. Januar 1979 i Mie(Japan), hvilket vil sige at han i Januar rundede de 31 år. Han er second guitarist i bandet The Gazette, som blev dannet tidligt i 2002. Hans guitar kan høres gennem den venstre højtaler.
 

My reasons : Giirl, u've got the WOOSH-look. Hun er SÅ smuk! På den der helt naturlige måde. Jeg elsker at hun er så bleg og har det mørke hår, samt de smukkeste mørke øjne til. Og så har hun en krop der siger spar to. Det skider jeg på, så kan jeg være noget så gay, men fuck hun lækker ! Hun er nok også en af grundende til at jeg faktisk gider bruge til på at se Twilight-sagaen. For ikke alene spiller hun jo ret godt, men som sagt så er hun jo så overdrevet lækker, at jeg ikke få mine øjne fra skærmen når først jeg ved at hun er der. G O R G E O U S ! Generel info : Kirsten Steward er født d. 9. April 1990. Hun er opvokset i L.A. sammen med sin far, John Steward som er scenemanager og TV-producer og moderen, Jules Mann-Stewart som er script skriver. Kristen begyndte sin skuespillerkarriere som 8-årig efter en agent havde set hende optræde i skolens juleshow. Kristens første rolle var en lille rolle uden replikker i Disney Channels The Tirtheen Year. Senere har hun spillet med i mere kendte film som Panicroom, og beskæftiger sig pt. med Twilight-serien.


My reasons : Jeg husker tydeligt den første jdrama jeg så dig i. 花ざかりの君たちへ! Du ikke kun fantasitsk pæn, du også mega funny! Og jeg faldt pladask for dit smil og dine øjne – Ikuta er SÅ vold naice. Og han fortjener en grammy for sexiness in a cute way. Du har faktisk også fået mig til at se ハチミツとクローバー, alene baseret på den grund at du var med som en af hovedrollerne. Og jeg synes den var fuck kedelig, men jeg så den, fordi du var med. Og jeg ville sikkert ikke tøve med at gøre det endnu en gang. Generel info : Født d. 7. Oktober 1984 - therefore, 25 år gammel. Han har efterhånden spillet med i mange jdramas, musicals og film. Han blev nr. 3 på Johnny's Talent Average Drama Ratings 2009.

 
My reasons : Efter jeg så 花ざかりの君たちへ, som den første jdrama med dig, synes jeg du var grim. Så så jeg 花より男子, så synes jeg du var mega lækker lige pludseligt. Så så jeg dig på den rødeløber i Japan, og så synes jeg egentlig også du så lidt sød ud. Og nu har jeg set 貧乏男子, og nu kan jeg ikke andet end at holde af dig. Oguri kan spille alt, lige fra stupid og lallende freak til det rigeste svin med den sygeste charme. Han er så naice on-screen. Keep it comming, jeg vil se mere! Generel info : Hans debut rolle var i Great Teacher Onizuka(1998) og blev mere og mere kendt efter den rolle. Dog fik han først en rigtig lead rolle i en drama i 2006, Shinichi Kudo i Detective Conan. Han har været aktiv siden 1994 og er det stadig. Derudover er han født d. 26. December 1982 i Kodaira, Tokyo.


My reasons : Ham kende vi jo alle sammen fra The Mentalist. Og UFF en hawttie! Han er så vold cute når han smiler, og jeg elsker den arrogante ass han kan spille. Og så hans halvfedtede lokker, der er lige til at rive fat i. Anyways, han er i hvert fald også en af de typer der gør det værd at se The Mentalist. Serien i sig selv er god, det slet ikke det, men han passer bare så perfekt til den rolle, og han gør det så godt. Så naice !  Generel info : Født d. 30. Juli 1969 i Australien - derfor 40 år nu. Han har været aktiv siden 1987 som skuespiller. De mere up-to-date og kendte stykker han har lavet, er rollen som Christian Thompson The Devil Wears Parada, og den betydningsfulde rolle som Patrick Jane i The Mentalist.

 
My reasons : Altså, seriously! Man kan jo ikke andet end at sige b e a u t i f u l. Smukke øjne, sexede læber og så en body der kan bære hvad som helst. Og så hun mega god i roller som superbabe! Generel info : 34 år og født i L.A. d. 4. Juni 1975. Hun har fem børn, deraf er tre af dem adopteret og to af dem er hendes egne. Udover at være en fantastisk skuespiller er hun også Goodwill Ambassador for FN's flygtningehøjkommisariat. Hun har været aktiv fra ca. 1982 og derfra været med i et hav af film og andet, og så har hun jo som bekendt også vundet fantastisk mange priser.


My reasons : Though I haven't seen much of him yet, så synes jeg han er amazing. Selv når han "græder" er han stadig mega cute - lige til at kramme, og ja! vi snakker både i 貧乏男子 og 恋空! Desuden så ligner det at han har den mest perfekte hun ever, så blød og ren, umm! Det jo guf, og direkte ind på en 7.plads på en eyecandy list. Der var ingen tvivl om hvorvidt han var indenfor min top ti. Jeg kan slet ikke vente med at få fat i Bloody Monday så jeg kan se mere til den hawttie. Generel info : Han er født i Ibaraki, Japan d. 5. April 1990. Hans tidligste skuespil startede ca. tilbage i 1997, da han blot var 7 år gammel. Udover at være skuespiller er han også sanger - han debuterede som sanger i en gruppe kaldet Brash Brats. De er dog on-hold mens Miura Haruma arbejder på sin skuespiller karriere. Hans første leading role i en jdrama er i Bloody Monday.


My reasons : Hun var min allerførste gay-love on screen. Hun spiller med i the L word, som en styg super dyke, og hun gør det simpelthen så godt ! Yderligere har hun også nogle ret sexede træk over sin krop, for hun er egentlig ret maskulint bygget – mest fordi hun jo er trænet op til det – men fordi hun samtidigt er så tynd bliver hun ikke så mand at se på. Hvilket jo er ret for, eftersom at hun jo faktisk ér født til at være af hunkøn. Generel info : d. 29. December 1977 Blev Kathrine Moennig født i Phildelphia, og er datter af Mary Zahn (Broadwaydanser) og William Moennig (violinmager). Hun er mest kendt for sin rolle i the L word, som Shane McCutcheon. Hun har studeret på The American Academi of Drastic Art og også arbejdet som model, for en tid.

My reasons : Tilbage til power-babes! Hvad sker der for at hun kan hoppe i et mega tight læder outfit og så ligne sex on a stick ? ! Jeg vil sige at Underworld-Kate vs. Van Helsing-Kate, der vinder Underworld-Kate helt klart. Dermed ikke sagt at hun ikke også er vold naice i Van Helsing, men at hun i Underworld bare worker det outfit to the limit. Hun skulle i hvert fald ikke løbe ret mange gange rundt om mig ... Generel info : Den engelske skuespillerinde er født d. 26. Juli 1973 i London. Hun har blandt andet været med i Pearl Habour, Underworld og Van Helsing. Hun har været aktiv som skuespiller fra ca. 1991 til nu.


My reasons : ”Hvor kliché” I KNOW. Men han er altså ret så naice nogle gange. I loove det der ”I got fucked”-look han ligesom kører ret tit, som han så alligevel formår at redde med en habit jakke eller andet, for ikke ligne en der virkelig lige er stået op. Og så har han også de der eyes, som er sådan lidt dark og en smule intelligente også. I love, I love!Generel info : Robert Thomas-Pattinson er opvokset i London og er født d. 13. Maj 1986. Udover at være skuespiller, arbejder han også som sanger og model. Han spiller selv blandt andet guitar og klaver. Han har været aktiv som skuespiller fra 2004 og er det stadig, pt. i samarbejde med Kirsten Steward i Twilight-serien.

 
My reasons : Her snakker vi den Julia man så i starten, lige pt. er jeg ret sikker på at hun kører en hooker-stil udover det sædvanlige, men da jeg ikke er sikker får hun alligevel en 11. plads på denne liste. For hun var altså noget så køn da hende og Elena Katina startede pop-duoen t.A.T.u. - Godt nok var hun også ret ung der, men vi midster vel alle sammen vores charme før eller siden. Anyways, hun er sexet som jeg husker hende, og det er dét der tæller denne gang. Generel info : Hun er født og opvokset i en middel-klasse familie i Moskva fra d. 20. Februar 1985. Da hun blev 6 år, kom hun på musik skole, hvor hun lærte at spille klaver. Da hun fyldte 9, joinede hun børnekoret Neposedi, som derefter ledte hende til at møde Elena Katina, og sammen dannede de t.A.T.u.


My reasons : Ååh, my princess HeeChul. Du er ren og skær love! Du har perfect skin, perfect hair og så finder du dig ikke i noget som helst. Og så elsker jeg at du ikke danser rigtig med under Super Junior's preformances. Det som om at på de tidsunkter kan du sagtens nøjes med at stå lidt i baggrunden, men ellers skal du være 100% midtpunkt. Men ikke desto mindre, så er du noget for dig selv, og så har du et af verdens mest vidunderlige smil. Generel info : Født d. 10 Juli 1983(26). Arbejder som skuespiller og sanger, og er en del af den koreanske pop-gruppe Super Junior. Han havde en kort pause efter en bil ulykke, hvor en anden fra Super Junior også var med. Han blev rådet til at holde ca. tre måneders pause, men efter han blev udskrevet lavede han et comeback d. 25. November.


My reasons : He is looove! Jeg så ham første gang i et c.s.i afsnit, hvor jeg tænkte "uff, hvem er nu der?!" med meget åbne øjne. Og lige siden har jeg fået hjerte banken hver gang han fik en scene. Han er s adorable og så spiller han også en af de der lab-guys som bare skal være intelligente at høre på altid - igen, et mega turnon! Generel Info : Født d. 14. December 1969 af kinesisk og amerikanske forældre, i Washington D.C. Han er en amerikansk skuespiller, som nok er mest kendt for sin rolle i c.s.i, som Archie Johnson.


My reasons : Du ér min bedste ven og jeg vil nok altid holde af dig, selv om du går hen og bliver en slatten tigger. Men lige pt. er du slet ikke så slem, som du selv tror. Nok ligner du mere end lille dreng, end du gjorde før. Men derfor har du stadig sexy træk over dig. Jeg elsker din lange tynde stænger, og dit blik når du skal nedstirrer en klam kost der tror hun er bedre end dig. Dét er turn on! Desuden har du også mere style end de fleste man finder i denne her verden, så den del gør også at du nu er havnet på min liste, mellem alle de her celebs. Generel info : Han er født d. 15. Oktober 1989. Vores kendskab går ca. tilbage til 2000 da vi begge var 10 år gamle. Vi har gået både i folkeskole og i gymnasiet sammen, og hænger stadig sammen, som var vi enæggede tvillinger med en magnet i røven.


My reasons : Her snakker vi the fame-girl i Death Note. Personligt synes jeg at hun har et meget naturligt og meget normalt lille-japansk-skole-pige-look over sig, men fordi hun er så harmonisk i ansigtet, er hun bare skide køn at se på samtidigt. Og så hun ikke en gang så grim når hun græder – hun kan rent faktisk bære at græde snot i skærmen på os andre, mens hun stadig er køn at se på. Hi5 for det! Og så elsker jeg hendes tiny legs. Generel info : Født d. 17. August 1988. Hendes profession er skuespiller og hun har været aktiv siden 2000 til nu. Hun har været med  ret mange tv serier og film; deraf er Death note nok den meste kendte.


My reasons : jeg ved godt at det er en ”eye-candy” list, men nogle gange så kan erhvervet også spille en lille rolle, hvilket jeg har en mistanke om at det gør i dette tilfælde. For Matthew G. Gubler er så overdrevet super naice i Criminal Minds. Hans overlegne intelligens tænder mig. Og så at han er en smule super geek – det altså en smule turnon. Generel info : Fra Las Vegas, Nevada, U.S. d. 9. Marts 1990 og kendt som skuespiller, film director, sketch artist og tidligere fashion model. Han debuterede i filmen The Lift Aquatic With Steve Zissou fra 2004.  I dag er han nok mest kendt for sin rolle i Criminal Minds, som super nørden. Men udover det har han haft mange side shows, mens han har været med i serien.


My reasons : U rock! Og det jeg allerbedst kan lide ved hende, det faktisk når du spiller en snotforkælet psykopat. Jeg har set hende i to roller nu, som sindsforvirret kost, og hun var lige sej begge gange. Yderligere har hun også et ret naice ansigt, på den lidt utraditionelle asaiatiske måde. Der er måske sådan lidt noget vestligt over nogle af trækende, som gør at du afviger lige dét, og så er med til at gøre hende sådan lidt mere speciel i the look. I likez.Generel info : Født i Tokyo, Japan d. 17. November 1984. Skuespillerinden har været med i en del shows, deribandt en af mine personlige favoritter 花より男子.


My reasons : Kinda cute, på den der lidt stille og rolige måde. Jeg har ikke set hende i andre rolle end Cho i Harry Potter, men jeg kan huske at jeg faldt over et billede af hende på google, fra en eller anden redcarpet-party, hvor hun var noget så yndig. Og lige siden har jeg bare set hende som en beauty. Faktisk som en af de eneste i hele Harry Potter serien, som var værd at kigge på. Generel info : Katie er født i Skotland d. 8. August 1987. Hun har været aktiv som skuespiller siden 2005 og man må sige at hendes debut har været den rolle hun spiller i Harry Potter, som Cho.


My reasons : Jeg kan allerbedst lide hende i Det Femte Element, med det ildrøde hår, de mega lange, tynde stænger og så den fighter-chick hun ér. For godt nok er hun ikke altid så køn i Resident Evil, men hun er stadig power babe-ish og dét er turnon. Generel info : Serbisk-ukrainsk skuespiller, musiker, og model. Født d. 17. December 1975. Startede sin karriere i 1997 og har spillet med i Det femte Element, Resident Evil (1-3) og Zoolander.


My reasons : Dk goes Hollywood. Jeg synes det er så sejt at se hvor langt Nikolaj Lie Kaas er nået i sin karriere. Og det påvirker egentlig også lidt mit valg, for det stod lidt mellem ham og en Victoria Secret model. Men i sidste ende blev det ham; også fordi han har det der naice, halv-krøllede, fedtede hår som man har lyst til at hive fat i. Og så gør han bare et fantastisk job i at være så god til at spille så mange forskellige roller. + + + . Generel info : Dansk skuespiller. født i Glostrup d. 22. Maj 1973.  Han har gjort sig bemærket siden 1991 hvor han var med i Drengene fra Sankt Petri, og siden er det gået op ad bakke for ham. Han har som det seneste spiller med i Engle&Dæmoner. Yderligere har han modtaget et hav af velfortjente priser.



YUSH! det var så det. Og det har taget mig pænt lang tid! ikke mindst at uploade alt de shit, men faktisk også at skrive og kreere banner til det hele. Så ærligtalt; læg lige en comment. Evt. hvem du bedst kunne lide fra listen.

2010-02-17

心の気持ち ♪ ♫

やったぁ~!as in: I FUCKING DID IT!(笑). A L T passer. Jeg fik hele min ugeplan til at gå op som jeg ville have den! Det føles fantastisk Benne og jeg fik lavet matematik i mandags, jeg spiste hos Line tirsdag, Lulu og jeg var i Fields i dag, i morgen skal jeg på tour med grandma'&Kasper, fredag skal jeg undervise + æde med Marina og på lørdag skal jeg passe the kids next door. Og don't worry, jeg skal nok komme ind på alle detaljerne ved hver aftale, for de var næsten alle sammen et eventyr. 
--> Som sagt fik jeg jo så lavet matematik med Benne i mandags. Jeg havde fri klokken 14 og havde en mega head ache, så havde egentlig skrevet til Benne og spurgt om vi ikke kunne udskyde det, men jeg fik det bedre, så det endte med at jeg faktisk kom afsted alligevel. Vi skulle mødes på Frederiksberg metro st., kl 16! Min mobil valgte så at løbe tør for strøm i det øjeblik jeg stod på toget, men vi havde jo aftalt et tidspunkt, så hun ville vel komme og hente mig på et tidspunkt, tænkte jeg. Da jeg så kom på stationen
15:59 var der ingen Benne. mmh.. så blev klokken 16:15 og jeg tænkte: jeg kigger da lige ovenpå og ser om hun evt. skulle stå der. Stadig ingen Benne. Så jeg gik ned igen. Da klokken så slog 16:30 tænkte jeg at jeg nok hellere måtte prøve at kontakte hende, men hvordan fanden gør man lige det når ens mobil er løbet tør for strøm og man ikke aner hvad nummeret er!? Man spiller lige så stupid som jeg er, og går rundt og spørg om man evt. kunne låne en mobil telefon, og så tilføjer man først bagefter at man bliver nødt til at sætte ens eget SIM-kort i. Når det ikke kan lade sig gøre, vælger jeg selvfølgelig at spørge en vagt om han ikke godt lige kunne gøre det for en. Hvilket jo så bare kræver at man lyder som om man er på randen til at bryde ud i gråd - så kan de ikke sige nej. Anyways, jeg fik så lov at putte mit eget SIM i, og ringede så. Første gang tog hun den ikke, anden gang var der lissom optaget - DUH! Men så fik jeg i det mindste skrevet nummeret ned på min hånd, så jeg havde mulighed for at låne en anden mobil, i tilfælde af at han pludseligt skulle gå. Jeg får så lov at prøve at ringe igen, denne gang bare fra hans eget SIM. Stadig optaget ... nå, jeg siger tag og tænker at jeg ville finde en telefonbox ... EN TELEFONBOX!? Vi er i 2010, hvad fanden tænker jeg på?! men det skal altså lige siges at der rent fanktisk findes en ved Frederiksberg st. fandt jeg jo så ud af. Så jeg smækker en 5'er i og trykker nummeret. Optager. Så jeg skynder mig at lægge på og får pengene igen. Så prøver man én gang til, men så tager kosten den fandme ikke igen! Og så får jeg ikke engang min 5'er igen. ÅH! så jeg spørg igen en forbi passerende om jeg ikke må låne hans mobil. Selvfølgelig måtte jeg da det!(笑) jeg ringer to gange, og begge gange er der ingen der svarer. Jag sagde tak, og han gik. Så  måtte jeg jo veksle så jeg kunne ringe fra den forbandede box igen. Så jeg siger til manden i DSB kiosken : "Kan du veklse den her til nogle 5'ere?" - manden bag disken: "øhh, jeg har kun to 5'ere?" - mig: "Jamen så giv mig forhelvede dem, plus en 10'er?!". STUPID! Så er jeg tilbage ved telefonboxen, og denne gang tager hun den fandme! fuck yes. Det viser sig så at Benne har stået på stationen siden 16:15 i en kæmpe, oplysende lyseblå jakke. Hvad fuck gik der galt ? Vi har stået ved siden af hinanden, UDEN at se det. I simply do n o t get it?! Okay, og det var så faktisk den vildeste historie. Hvis du synes den vare boring er det bare fordi der sker mere i dit liv, end i mit. and then fuck u. 
--> Nå, men tirsdag var en rigtig laaang dag på arbejdet. Men jeg fik fiskefilet hjemme hos Line bagefter, og det var n0m n0m. +at Line fik mig til at grine så meget at jeg kom til at græde, tehee Jeg hygger mig altid i dit selskab, honey Du jo fantastisk, så hvem ville ikke det.
--> I dag mødte jeg så Lulu igen, for første gang i rigtigrigtigrigtig laaang tid! Det var var awesome. And I loooved her red lips naice! anyways, vi mødtes kl 12 og så sku hun lige et mindre ærinde på posthuset, hvorefter vi så tog til Fields for at spise luunch. Nu er Lulu jo vegetar - hvilket jeg ingen problemer har med - men jeg var lidt nervøs for at vi så ikke kunne finde et ordentligt sted at spise. Men hvad kom man så forbi? The President! Den samme slags restaurant de har på Fisketorvet, som jeg spiste på med Line for ikke så længe siden. Og de havde noget som Lulu godt ville have, og så kunne jeg jo få en clåååbsandwich(笑). Guf-guf var det Og mens vi spiste fik vi også snakket om alt det, som vi ikke har fået snakket om de sidste hundrede år. Anyways, det var jo egentlig kun meningen at vi sku have frokost og så, måske gå en enkelt rundte, men så heller ikke mere end det! Og alligevel, fik vi nok begge brugt for liidt for mange penge i forhold til hvad vi havde regnet med(笑). Ikke at det gjorde noget, det var jo ikke sådan rigtig lal. Det var faktisk nogle okay fede ting der var. Jeg fik to trøjer i Esprit - trods det at jeg altid har syntes at deres collectioner virkede en smule dull, så fik jeg to cute tops. +Refill foundation, and some other crap. Og Lulu fik både tøj og sko - hvilket jo seriously altid plejer at være mig!(笑). Men det var rigtig pænt til hende, og jeg er bare glad for at jeg kunne hjælpe hende med at sige ja og nej. Og lige én ting til dig Lulu, når du læser det her: har jeg intet imod at du tager imod inspiration fra mig. Tværtimod, så ser jeg det mere som et stort kompliment at du lader mig give dig det samt at du tager imod mine råd
Og så lige en anden ting, for at "fejre" min brors bday, som var fredag i sidste uge, er jeg faktisk lige kommet hjem fra biografen, hvor vi så "Percy Jackson & the lightning theif". Jeg hørte at det var den samme instruktør, som havde lavet de to første Harry Potter film. Og ærligtalt, det kan godt være at man nogle gange skal tage i betragtning hvad andre har lavet før, men nu var det jo ikke en ny Harry Potter film jeg satte mig ind for at se. Det var noget helt andet, så alle de dårlige anmeldelser den har fået, kan i godt tage at putte langt op, i whatever. For det holder jo ikke. Det var en udemærket eventyrs film, baseret må noget græsk mytologi med meget fine eventyrtræk, som man lærer det i folkeskolen. Og så er den ikke længere. Den var udemærket! P u n k t u m.
--> Nevertheless, I morgen skal jeg ud med grandma' og Kasper. Jeg tror det bliver en god tur!(幸). Mest fordi jeg har savnet Kasper. Jeg ser ham ikke så tit, desværre. Tilgengæld glæder jeg mig så også virkelig til de dage hvor jeg så skal se ham

--> Jeg købte btw. også lige marts udgave af British VOGUE - med Alexa Chung som cover feature, uff! - så det tror jeg lidt at jeg vil gå i krig med nu. Og bagefter kan jeg måske når et afsnit af min current jdrama, w00p.
bai baii!

2010-02-14

忙しい★ウワア!(汗)

>>OOUH GOD. det svært at planlægge en vinterferie, når man i egentlig ikke rigtigt har ferie. Det jo kun fordi jeg ikke skal i skole i næste uge, men der er jo stadig mange timer på arbejdet som jeg skal have til at passe, med alverdens aftaler. Okay, jeg har måske været meget heldig med kun at skulle have ca. 25 timer næste uge - men det som om der stadig ikke er ret meget tid til at se andre så. Jeg skal mødes med Benne og lave matematik, jeg vil gerne se Lulu igen også, så er der Kasper som jeg også vil se, jeg skal selvfølgelig også nå at undervise Marina, jeg skal besøge min mormor og på "udflugt" med hende og min bror og så skal jeg passe naboens kids ved at tage dem med i biffen. 大変だなぁ~(死).
Jeg kan på nuværende tidspunkt, slet ikke overskue så meget ! men jeg er nødt til det! gotta do it, for jeg vil virkelig gerne se de mennesker! Egentlig ville jeg også meget gerne se lidt til Line også, men jeg kan bare ikke se hvornår det skulle være. Medmindre vi selvfølgelig er så heldige at have en vagt sammen - hvor vi mirakuløst kunne ende på samme afdeling. Ellers må jeg bare tage hjem til hende efter arbejde. Det altid så hyggeligt Anyways, nu har jeg fået fejret min bror med familien og familievenner. Det føles virkelig som om jeg ingen weekend har haft! Arbejdede torsdag+fredag 10-19 og så tog jeg lige lørdag 10-15, hvorefter jeg tog ud til Line, fordi hun holdte bday. Der var jeg til ca 02:00 om natten, og så stod jeg tidligt op i morges, så jeg kunne gøre klar til gæsterne i dag. Og guess what, i morgen skal jeg møde kl 08! FANTASTISK, IIIKK ?! Jeg tror lidt at jeg vil høre Benne om ikke hun vil lave matematik dér, efter jeg har fået fri. Og så, hvis jeg må og hun kan, ku jeg tage hjem til Line om tirsdagen efter arbejde. Og så onsdag med Lulu. Torsdag står så på Kasper+mormor-trip(笑). Det kunne være så hyggeligt Så er der fredag hvor jeg kunne høre om Marina havde tid - igen, efter jeg har været på arbejde. Og så har jeg lørdag tilbage hvor jeg kun har arbejde. Så kunne jeg nyde tiden efter der, med en masse jdrama(大笑). Og selvfølgelig, kunne jeg bruge HELE min søndag i sengen. Oh god, det ville være så heavenly Men det kræver bare alt sammen at de også kan de dage!(泣). Det krydser vi sgu fingre for main. 
>>Der er noget der irriterer mig. Og det kan godt være at det kommer til at lyde en smule fail, men det er jeg ret ligeglad med lidt nu. The point is, at jeg elsker min nye telefon. Den er glitter, glam og lovelovepink, MEN, jeg kan ikke overføre billeder fra den til min computer. 1#262"@!/[4¤$334%€3£$56/%¤!! Hver gang jeg har installeret softwaren og hardwaren og tror at nu burde det være fint, så kan jeg kræftedme ikke finde noget der bare har antydningen af en forbindelse. Wtf., I don't get it !? Der er i n g e n t i n g. Og jeg vil bare gerne have det til at fungere!(泣) så jeg kan overføre billeder, uden at jeg behøver at slæbe et to tons kamera med mig hver gang. Det noget lort.Virk nu forhelvede. Jeg vil også overføre musik, billeder, lyde og andet crap til den. Det jo fun! Men nææ nej, det fungere ikke. Og så har jeg også prøvet med mit microSD kort, men det kort tror jeg egentlig heller ikke virker, for det har ikke virket i to andre telefoner, og min bærbare kunne heller ikke registrere det. Måske jeg bare skulle prøve at anskaffe mig et nyt et af dem, og så ville det hele falde på plads? ...
>>Om lidt kommer der Livvagterne(幸). W00P! det kan jeg gode lidt at se, jajaja Og efter det kommer der Flashforward. I'm addicted. Jeg tror, når jeg har set det vil jeg hoppe i et dejlig varmt og laaangt bad. Og mens mit hår så tørrer, så vil jeg se videre på min current jdrama Lige pt. ser jeg 貧乏男子. Eller "Bomb bee men". Den er lidt fun, men jeg downloadede den egentlig mest fordi at Oguri Shun lissom har hovedrollen(笑). Han er altså lidt cute; han ligner godt nok - og spiller egentlig også - en virkelig uintelligent rolle, men efter jeg så ham i 花より男子, har jeg bare holdt af ham 花ざかりの君たちへ synes jeg egentlig heller ikke han er så vildt attraktiv, men nogle gange skal der jo bare ikke mere til(笑). Now he's one of my favorites, yees. En anden som også er med i 貧乏男子 er Miura Haruma. Jeg har aldrig lagt mærke til ham i andre jdramas, som jeg har set, men han er også en lille cutie bolle i denne her(大笑). Han spiller Shiraishi Ryo, the neighbour. Styg shy-guy, men stadig meget sød at se på, meeh.

Well, nu gider jeg ikke skrive mere, えへへぇ~
Farveeel!

PS. I dag er det Lines rigtige fødselsdag :  誕生日おめでとう!