2010-02-06

掃除・幸せな時 ♥

JEG HADER RENGØRING! men det skal jo gøres. Though, jeg foretrækker at få andre til at gøre det for mig, så derfor er det altid en god ting at kunne bruge "jeg har matematik aflevering og andre ting som jeg skal have lavet i dag - jeg skal jo på arbejde i morgen"(笑). It's baad, I know. Så derfor påtog jeg mig kun den del der omhandlede støvsugning af mit eget værelse. Så har jeg da lavet lidt. Og så har jeg også tid til at skrive det her, for matematikken DEN HAR JEG LAVET! eller, Benne og jeg mangler kun at skrive den ind pænt, og så er vi faktisk done med vores projekt! Men det gider jeg ikke gøre alene, Benne du skal være med ! og du skal give mig varm kakao og m&m's imens Det bestemmer jeg nemlig(笑).
Sidste matematiktime var faktisk ret fantastisk. Tiden gik så stærkt og Benne fik mig i godt humør - sneen har det med at gøre mig ret negativ lige pt. fordi den bare er OVERALT. Men det var i torsdags, og det føles allerede som flere uger siden nu. Vi skal snart ses igen, om det så skal være noget så dårlig en undskyldning som matematik der skal til, så bruger jeg den! Du slipper ikke cupcake
En anden ting med det der rengørings-show: Kasper var her i går, hvilket var fantastisk, MEN! det sjovt at hver gang han lissom forlader det her sted, så ligner det bare jeg-ved-ikke-hvad. Med tallerkener og kopper, skrald og mad udover det hele. Og det er hver gang! Men den del af rengøringen har jeg så også påtaget mig. Det lissom mit eget shit så det skal jeg nok tage, men du kunne godt tage at hjælpe lidt til en gang i mellem, nå! Anyways, udover det madorgie vi altid formår at hælde i os, så så vi film(the unborne), x-factor, kiggede på nye haircuts til os begge, talked og kiggede i magazines. Det var alt i alt en rar dag jajajae~ Og han kommer igen på onsdag - hvis han altså ikke skal til frisøren selv der. Om ikke andet kan jeg vel bare tage med. Yderligere i går, så bestilte vi min nye telefon(幸). Det endte med at blive en NEC DoCoMo N906iu STNY(billede kan ses i indlægget fra 2010-01-19). E-E-E!! den er så fin I LOVE IT. Og de har allerede sendt den i dag, så der går ikke så længe, så står jeg med den hånden(笑)Den er ffs. PINK! yees .

I aften kommer der jo det danske melodi grand prix. I'm not a fan. Men resten af huset har jo også en mening, og denne gang har naboen også haft en slags indflydelse på hvad der skal ske, når nu det kommer. Ja, de har simpelthen valgt næsten at arrangere en hel fest i forbindelse med det. Men et eller andet sted klager jeg ikke; for så kommer der bare endnu mere lækker mad på bordet og folk er i godt humør. Og jeg kan jo altid bare gå, hvis jeg ikke har lyst til at deltage. Så jeg tror at jeg vil se det positive i det denne gange og bare være med. Det skal nok blive en rar aften

じゃ、気をつけてくださぁーい
ネリアでした。

PS. FUCK jeg er SULTEN!(大笑).

1 kommentar:

BeneBirch sagde ...

Heei miin dejlige Prinsesse ;0)

Jaaa den er nemmerli' lavet - vild nemt aflevering, såh ska den bare skrives ind, og JA selvfølgelig med var kakao og m&m's - blir rigtig godt!!!! Glæder mig så meget ;0)

Cupcake vil ikke slippe dig kan du tro ! ! ! ! ;0)