2010-03-03

*良い vs. 悪い 。

GODDAG. How're u doiiing ? I'm alright. Jeg har virkelig glædet mig til i dag! First of all; Kasper kommer. w00p! Second: Der kommer sæson premiere på Criminal Minds, AMAZING! Third: Jeg har kunnet sove længe fordi jeg har frifrifri. Hvilket jo sådan set også er beyond amazing. Jeg elsker i dag! (笑)Anyways~ jeg har indtil nu faktisk ikke rigtig foretaget mig noget som helst. Du ved, bare slappet af og taget alt helt stille og roligt. Jeg har fået lavet de to første opgaver af min matematik aflevering til i morgen, været i bad, drukket en latte, og sådan noget... det helt, rart . Og så har jeg min silke skjorte på med Isabell Kristensen bælte, og det er såå relaxiiing. Det eneste er at jeg skal ud, for at undervise kl 16. Buuuuhuu, jeg gider ikke udenfor! (笑)Det fint nok at undervise, jeg gider bare ikke skulle udenfor. Meen, I'm gonna do it. 約束だよぅ~
I går aftes var jeg igen hjemme hos Line. Det var fuuun, as always. Vi fik indbagt laks, fordi det ville jeg have (笑)Men Line elsker det, så det havde hun slet ikke noget i mod. Og så fik vi ris til, n0m n0m. Det er ved at blive en rigtig god tirsdags-tradition, synes jeg! Though, måske jeg skulle invitere hende herhjem næste gang. Bare så jeg ikke totalt udnytter free-food hos hende hver tirsdag - selvom jeg er ret sikker på at hun do not mind. VEL, LINE? Bumbuum.
Og så var det at jeg lige blevet inviteret til party på NASA i går, af Lulu-giirl d. 26. marts. I SO wanna go! Vi snakker fri garderobe, to timers fri bar og helt sikkert en uforglemmelig omgang gang i den med Lulu, for kun 50Dkkr. I'll fucking see u there, bitches! (笑)Måske jeg skulle kigge efter outfit næste gang jeg er ude at shoppe. For seriously; I don't know what to wear. Men så igen, det ved jeg aldrig. At skulle til fest er simpelthen en af de bedste undskyldninger for at bruge money. I love it.
Og apropos shopping, så mangler jeg det nye ELLE blad. Jeg så det var udkommet, jeg har bare ikke nået at være forbi nogle steder hvor jeg kunne få det. So annoying. Menmen, i det blad der er altså et par sko og en dress, som jeg bliver nødt til at eje. Jeg er ret sikker på at kjolen var fra Sonia Rykiel. Men netop fordi jeg ikke er helt 100% bliver det sådan set ret så svært at finde shitet. OMG! og jeg har bare brug for at finde det nu! Nej, jeg kan ikke vente. . (笑)
Anyways, jeg er ikke kommet så langt med min ansøgning til KU. Hvilket er virkelig skidt. Jeg kan slet ikke tage uddannelse og at studere seriøst lige nu. Det ligger bare så langt i baghoved, og jeg har slet ikke overskuddet til det heller. Det som om at alt andet er for trist, og derfor giver det ikke mening i mit hoved at jeg skal videre. Quite complicated, men det altså ikke så svært at forstå hvis bare jeg kunne forklare det ordentligt ! Uanset hvad skal jeg have skerevet den ansøgning. Og jeg ved ikke, måske er det bare tanken om, at jeg ved jeg ikke bliver lukket ind igen i år, der får mig til at tøve så meget og udsætte det til det aller sidste. Jeg har bare virkelig brug for mere tid; til at tænke, overveje, kontakte de rigtige mennesker og spørge dem. I don't know, måsker det kommer til at hjælpe lidt på det at jeg ikke har så mange timer mere. Jeg synes bare ærligtalt at det for skidt det jeg har gang i. Og jeg skammer mig faktisk - hvor lame det så end lyder. Jeg er fail, og det gider jeg ikke være! <-- Hvis du ikke forstår en klap af det jeg lige skrev, skal det siges at det blev skrevet i en lang smørre uden at jeg har gennemlæst det igen bagefter. Bare deal with it, og lad være med at stille spørgsmålstegn ved det. t h a n k s.

Nu går jeg. Jeg er sulten, nå(笑).
気をつけてねぇー。

PS. Soon it'll be SHOE TIME! <-- 楽しみにする

2 kommentarer:

Sky High Heels sagde ...

Ei, vi må da lige hjælpes ad med noget tøj så :D

Og du må gerne kigge i mit Elle hvis du ikke har det fået købt endnu ?
Men Rykiel har kun strik med i det nye her, men FUCK det er lækkert !

.ネリ山 sagde ...

Kasper har lovet mig en tur i illum på fredag, så der prøver jeg i hvert fald at finde noget ;D

Tak! :D men jeg har fået købt det nye, hahah. Endda også det britiske >__< men jeg fandt både skoene og kjolen :') jeg har bare endnu ikke kunnet finde et sted hvor man rent faktisk kan få fat i det. buhuu.

Men thanks for se' comment! ♥ og glæder mig vold meget til festen.