2010-05-31

♥ ♥ 終わりだ

Hello Så kom jeg endelig igennem mundtlig matematik, og jeg er seriøst mere end tilfreds med resultatet! Allerede på vejen derhen kunne jeg mærke hvordan min hals udtørrede, mine ben halv sitrede og inden jeg overhoved var nået ud ad døren havde jeg den største trang til bare at kaste op. Det lang tid siden jeg sidst har oplevet mig selv så nervøs over en eksamen. Normalt synes jeg egentlig ikke at jeg er så slem - jeg skjuler i hvert fald pænt godt at jeg har det så dårligt, men denne gang var det bare så meget værre. Og jeg tror egentlig mest at det var fordi det var matematik. Aldrig havde jeg set mig selv i den situation at jeg skulle fremlægge beviser i matematik på det niveau, fordi jeg på ingen måde hverken forstår det eller finder det særlig spændende. Og det gjorde jo hele situationen værre! Heldigvis havde jeg forinden, fortalt mine forældre at de skulle forvente at jeg fik 00 - og det skal lige nævnes her at jeg virkelig ikke forventede at jeg ville bestå, men det gjorde jeg! Og her sidder jeg så nu, helt lettet over at det rent faktisk kunne lade sig gøre. Så nu mangler jeg kun at få overstået den skriftlige del i morgen tidlig, og efter det skal jeg aldrig nogensinde igen beskæftige mig med matematik på den måde! ..hvilket gør mig lykkeligere end ord kan beskrive
 Anyways, efter min lille test spiste jeg bagel med Benne og Line. Det var virkelig hyggeligt. Ikke mindst fordi man lige kunne få foralt andre hvordan det var gået i detaljer, men også så man ikke stod der helt alene og følte at ens lykke var for overdrevet i forhold til hvad realiteterne er. For selv om jeg faktisk havde sagt til min far at jeg ikke ville bestå, som på det tidspunkt lød som noget han kunne acceptere fordi jeg virkelig synes det svært, så var hans kommentar alligevel "Det da utroligt at nogen kan være så glad over den karakter". Fair at han ikke synes det godt nok, men han skal ikke give mig den der det vigtigste er bare at du selv er tilfreds, for sådan er det jo ikke for ham. Nå, men det skal ikke ødelægge den ellers fine stemning! Efter vi havde spist vores frokost tog Benne hjem, og jeg tog med Line ind til et eller andet sted, hvor hun skulle have sådan en dims på sin brystkasse, så hun kan få optaget sit hjertes rytme/slag. Efter det, gik vi bare tilbage langs strøget, og ærligtalt jeg følte lidt at jeg havde fortjent noget efter min fantastiske præstation, så jeg købte mig et par sko. Og egentlig ikke bare hvilke et par sko, nejnej. Jeg har jo i længere tid været lidt på røven mht. hvilke sko jeg skulle iføre mig når jeg har lange arbejdsdage, for ballerinaer er ikke særlig komfortable at gå rundt i, i ni timer i træk. Så jeg fandt mig et par som kunne gå til lidt af hvert, uden at de kostede alverdens.

Yderligere fik jeg også lige købt en Hayao Miyazaki box med fire af filmene til like, 70,- samt Three Extreme, og ej at forglemme den nyeste(indtil videre) Criminal Minds Box S.4. Jeg har det overdrevet godt lige nu. Meget bedre end jeg har haft det i lang tid. Det var nok et lille selvtillidsboost da det gik op for mig, at jeg faktisk godt kunne.Og det skal altså lige siges at jeg på en eller andet måde fik fucked noget så simpelt, som cosinusrelationen fuldstændig op - jeg elsker simpelthen mit talent for matematik.
Baii

5 kommentarer:

Ilwën sagde ...

Beautiful boots (L)

ネリア ♥ sagde ...

aw, thank u!

Mikan sagde ...

Congrats!! Hader matematik, og kan seriøst godt forstå du er glad for at bestå! :D :D

ネリア ♥ sagde ...

Hahah, tak mayn! :D og ikke bare med et 2tal, nono vi helt oppe på 4! er det ikke vildt?

Mikan sagde ...

Havde ikke set din kommentar XD
Det var jo dig selv der fortalte mig at man skal svare på den andens blog ;P
wuuh!