2010-05-07

ただいま! ♥

HELLO WORLD Så er jeg fanden-fuckme tilbage! Jeg ville egentlig have ventet med at skrive til i aften, efter arbejde. Men nu har jeg lige en times tid inden jeg skal afsted, så kan jeg jo lige så godt udnytte tiden til noget ... fornuftigt. Det har været en fantastisk tur, med godt vejr alle dage - bortset fra den dag vi skulle hjem. Så jeg har absolut intet at klage over. Okay, måske jeg godt kunne have blevet en smule mere tan, men det går nok. Så må vi krydse fingre for at det danske sommervejr er på vej. Et par dage mere dernede ville egentlig heller ikke have været helt af vejen, men det nu også meget rart at komme tilbage til det man kender, og til folk som man har savnet. Jeg vil sige, at det med at savne at være på arbejde ikke helt er kommet til mig endnu, men det kan godt tage sin tid jo. Anyways, photos fra selve turen må vente til næste post, for jeg kender ikke mine forældres kamera. Jeg kan dog poste et par billeder af mine indkøb - som jeg er lidt stolte af. Tøjet blev godt nok udvalgt af Kasper, så det skal han have credits for, men jeg fandt selv skoene.

Hele sættet er faktisk fra Free People, med undtagelse af bæltet som er fra Sfera. Fundet i et departmentstore, der mindede utrolig meget om Magasin - bare med nogle lidt andre brands at vælge i mellem, of course. Og så er der skoene; Gloria Otis ballerinaer som er fra samme store som tøjet, og nogle off-brand sko som jeg fandt i et eller andet slags udendørs "center". På kassen står der "KissKiss" og inde i skoen står der noget helt andet, så jeg ved ikke hvad jeg skal forholde mig til. Anyways, de var naice og jeg købte dem. Fuck pris, fuck brand; I loved it og jeg var på ferie og så må man godt slå sig lidt løs

Kasper Fandt også nogle ret naice ting. Primært tøj, da vejret herhjemme alligevel aldrig rigtig er til sandaler - som jo var det de havde allermest af. Tilgengæld købte vi os fattige i oreoes og andet fun slik. Så alt i alt, var det en rigtig hyggelig tur jo. Flere detaljer kommer nok først når jeg har uploaded de billeder, som jeg ikke selv kan finde ud af *fail*. Så det må I vente med at høre.
Baii

2 kommentarer:

Sky High Heels sagde ...

Årh, Gud de sko! Jeg siger dig at de sko er fantastiske!
Ei, men hvor er det dog et godt køb!
Det er så dejligt at I havde en god tur !! :D

ネリア ♥ sagde ...

aww, tak honey! ♥ Jeg havde mine ballerinaer på, på arbejdet i dag. De er amazing :'D
Taaak! Jeg glæder mig rigtig meget til at vi skal ses igen, jajaJA! ♥