2010-05-15

★ 1, 2, 3 ... 4 ?!

Hei folkens Endelig kom min pakke! Eller egentlig; pakker. I fredags bestilte jeg to par sko og to tshirts fra henholdsvis asos og amazon. Det viste sig så at amazon shippede dem af to gange, fordi det selvfølgelig ikke var fra samme sælger. Men det var alright jo, så jeg fik en sms fra min mor, på arbejdet da de alle var kommet. Men da jeg så kommer hjem, springer op på mit værelse for at pakke dem ud så hurtigt som muligt, så ser jeg at der ligger 1, 2, 3 ... 4 pakker! And I was like, whaat? Så det fandme min kusine der har sendt mig japansk candy. Aww, hun er så sweet ! Vi har det virkelig godt når vi er sammen og sådan, men det er så sjældent at vi egentlig snakker, og så sender hun mig bare sådan en pakke lige ud af det blå! :D Det skal så lige siges at min fætter, som ikke er så fantastisk gammel, havde benyttet lejligheden til at skrive på to guns(ud af papir) "Til Martin, kapow du skylder mig et påskeæg, fra Anthon". Hvor sweet er det ikke og totalt uventet, haha.

- Irregular Choice Icecream court, Asos ballerina, McQ tee w// print, Juicy Couture Tee w// print -
Anywas, indtil videre i dag har jeg faktisk bare hygget mig. Og nydt at jeg ikke skulle på arbejde, uden bekymringen om at jeg så ikke vil få timer nok, for as u all know; Jeg er fuldtid nuuu! Så som det første i dag tog jeg med min far ud og købte lidt goods. Han skulle finde pæn skjorte, samt slips til når han om ikke så længe skal til bryllup hos nogle. Og det fandt vi! Og så var vi også inde at købe ny telefon til min lillebror, oooog vi fandt noget mere tøj til mig far. Faktisk også lidt til mig lovely. Så tog vi hjem, hvorefter jeg spillede guitar hero. I rock. Så spiste jeg lidt sushi, som var rester fra i går aftes, hvor vi fik det til aftensmad sammen med Kasper-b0i og nu sidder jeg så her. Jeg har også ryddet lidt op, jou! Men det mest fordi der kommer mennesker i morgen. Blandt andet Mia fra mit japansk hold. Vi skal nemlig læse til eksamen sammen, og hvad er bedre at bruge sin søndag på end at terpe verber ... personligt kan jeg godt komme i tanke om et par ting, men jeg tror nu at det bliver ret så hyggeligt alligevel, så jeg glæder mig lidt. Jeg tror også det bliver rart at komme lidt tilbage i det. Jeg føler lidt at jeg har holdt en alt for lang pause fra alt der er bare det mindste skole-relateret. Hvilket jo er så stupid! Men altså; sådan er det jo at være en lazy-ass, lol. Jeg må bare tage mig sammen og komme i gang igen. Andet er der ikke for!
Men nu er det sådan at jeg mangler en smule oprydning endnu, så det må være det for i dag. Hyg'jer!
Baii.

4 kommentarer:

Sky High Heels sagde ...

Det der, det er nogle lækre ting ! Du slæber lige så meget med du kan næste gang ikk :D ???

ネリア ♥ sagde ...

Hahah! Tak Luluu ♥ Jeg er også helt vildt glad for dem :'D McQ tshiten har endda skulderpuder i - totalt ham! I love iiit ♥

Jou da. Jeg tager to par sko samt to tshirts på, så er jeg fri for at slæbe rundt med en pose 8)

Miu sagde ...

JEG ELSKER DINE nye HØJEHÆLEDE SKO :)

Du må simpelthen tage dem på næsten gang vi ses :)

De er så smukke at jeg ikke kan holde op med at stirre på dem, grr *savle*, undskyld hehe ^_^

ネリア ♥ sagde ...

Smukke ligefrem? ;D mange tak!

ja, lad os håbe at der ikke går alt for længe da :)