2010-05-22

★Blitz kids make their own style★

Hello Det er først lige gået op for mig hvor lang tid siden det er, at jeg sidst har skrevet herinde - og tak for reminderen, Line. Det ikke fordi jeg har lavet så meget, der er så hysterisk morsomt eller spændende at vide. Jeg tror bare at jeg alligevel, på en eller anden wierd måde, har haft så travlt og været så træt at jeg bare ikke kunne overskue det at skulle informere alle om det. Men jeg skal jo starte et sted; og hvad der først popper op i mit hoved er selvfølgelig mine eksaminer. Ew! Jeg har allerede matematik mundtlig OG skriftlig mandag og tirsdag d. 31-01. Det seriously bare alt for tæt på; jeg vil vildt gerne have det overstået, JA! men det føles virkelig som om at jeg ingen tid har fået til at læse op. Og hvor var det også stupid at min tur til Spanien lige skulle ligge der, hvor vi gennemgik eksamenspørgsmålene. Jeg var heldigvis med til de tre sidste, så jeg har vel en nogenlunde idé om, hvordan jeg skal få formuleret resten til min fordel. Line har endda lovet mig at komme forbi i morgen og hjælpe mig så meget hun nu kan. Og det skal lige siges at a l t kan hjælpe på denne her latterligt håbløse situation med mig og matematik.

- Opening song; Bleach ↓↓↓ -Yderligere har jeg haft så travlt med arbejdet. Jeg føler lidt at jeg lever derinde. Jeg mangler bare at sove der faktisk. Ellers spenderer jeg jo faktisk al min tid der, med at prøve at gøre alle tilfredse - Ikke mindst mig selv. Nogle gange virker det bare håbløst, hvilket faktisk er drevet mig til den konklusion at jeg nu vil kunne se en ende på mit arbejde derinde. Jeg vil så ubeskriveligt gerne videre i mit liv. Jeg er jo totalt stuck! Så var jeg så, så heldig at Kasper kom med et forslag til noget jeg kunne læse - og jeg er godt nok desperat, men ikke så meget at jeg bare ville tage anything. Men bioanalytiker lyder faktisk lidt naice. Jeg har tidligere været en lille smule interesseret i kemi, fordi det faktisk var noget jeg forstod, men da jeg søgte om at få det i gymnasiet blev der fravalgt, pga. for få ansøgere. Så nu kan jeg jo passende tage det på VUC, når jeg alligevel også skal læse Japansk A. Jeg ved godt det lyder lidt naivt, men faktisk hjælper det lidt på humøret at man faktisk har mulighed for at komme længere i livet end man er nu ... også selv om det ikke reelt er begyndt.
Anyways, jeg har lige et par bleach afsnit mere som jeg skal have set. Og ja, jeg er halv-addicted. Eftersom at jeg har set de fleste gode jdramas mere end hvad man kan tælle på en hånd, må jeg jo ty til noget andet. Og jeg har set noget af bleach en gang, men aldrig færdiggjort det. Så nu er jeg startet forfra og håber på at jeg completer denne gang.

SÅ FARVEEEL !

BTW. Jiller-b0i ?
昨日、お誕生日おめでとう

3 kommentarer:

Sky High Heels sagde ...

Det er godt at nogen kan huske dig på at blogge :D

Glæder mig btw, til på fredag, skal vi egentligt tage Kasper med, hvis han kan ?

ネリア ♥ sagde ...

hahah, ja når du ikke gør det ;D jk♥

jeg kan godt spørge ham! :D det kunne være vold hyggeligt. så han også kan se hvor du bor. Jeg prøver bta. at få fri kl 16 - håber det okay :) men skriver selvfølgelig lige så snart jeg ved det!

Sky High Heels sagde ...

Spørg spørg :D !

Det lyder super, det gør jo ikke mig noget 8D