2010-04-25

Leaving : The Day after Tomorrow ♥

Hellow guys Det er vidst ved at være et par dage - eller fem - siden sidst. Men det okay, I guess. For så burde jeg jo have mere at dele med jer alle sammen. It's kinda weird, really. At jeg skrider om to dage - totalt afskåret fra alt her hjemme, og tænk hvis vulkanen beslutter sig for at give et skud aske mere, så kan det være at jeg ikke kan komme hjem ... på en eller anden syg måde ville det faktisk tilfredsstille mig en smule(笑). Men sådan nogle ting siger man jo ikke højt, ergo må det komme ud her. Anyways, på min sidste dag i Danmark i morgen skal jeg hjem til en af mine gamle venner fra gymnasiet sammen med Kasper. Og jeg glæder mig rigtig meget, for jeg har ikke set hende i tusind år - eller sådan føles det i hvert fald! Og inden da kommer Kasper og hjælper mig med at pakke, for jeg er totalt lost mht. hvad jeg skal have med. Jeg kan jo ikke vælge hvilke sko jeg har lyst til at tage på når jeg er der ! Vel ?! Så jeg må jo have en der har været der, til at hjælpe mig lidt. Desuden skal jeg også lige have farvet den her hæslige udgroning, som plager min hovedbund og mit øje hvergang jeg passerer et spejl. Det simpelthen forfærdeligt at man ikke bare kan være født med den hårfarve, der nu en gang passer bedst til en. hmpf.
Nå! Men til en anden nyhed; jeg blev ringet op i onsdags af min slagsleder, som spurgte mig om jeg ikke ville have en fuldtidskontrakt - Endeligt! - som jeg selvfølgelig takkede ja tak til. Ikke alene får jeg nu betalt pension, som egentlig er en ting der har gået mig lidt på, på det sidste. MEN jeg får også sikret mig en fast månedlig indkomst. Det jo fantastisk! Så skal jeg ikke tænke på penge så meget mere jo! Jeg var så mega lykkelig da hun ringede. Men så igen, jeg havde ikke rigtig så meget valg; for enten var det dét, eller også så ville de ansætte en anden og så skulle jeg gå ned i timer igen - hvilket jo ikke ville holde. Så jeg er bare glad for at jeg blev tilbudt det.
Men I må have det - for nu vil jeg bruge resten af min søndag i min seng, så jeg ikke kommer til at savne den mens jeg er væk .

2 kommentarer:

Sky High Heels sagde ...

NELIIII! Kommer du ikke snart hjem ;_; ????

ネリア ♥ sagde ...

JEG ER HJEMME NU, LULUUU! :'D