2010-04-17

★ Garden Collection.

Hei everybody ! I dag er der kun 10 dage til at jeg tager til Spanien med Kasper - yay! Og det er jo ligeud sagt; fantastisk! Jeg glæder mig så meget Så i dag da jeg alligevel tog på Fisketorvet med min moar - som var for at bruge lidt tid sammen, da det er rigtig lang tid siden - kom jeg lige omkring H&Ms The Garden Collection. Jeg synes konceptet i sig selv er helt fantastisk; at man kan tage noget på uden at skulle tænke over hvordan stoffet afgiver alt muligt, som jo ikke ligefrem er særlig sundt for huden. Og samtidigt at det er miljøvenligt. ah-men, så bliver det vidst ikke bedre !
Anyways, grunden til at jeg købte den er fordi jeg faktisk manglede en tunika til at tage udover min bikini når jeg er i Spanien - Og den er jo hvid, så den passer også bare så godt til min Tommy Hilfiger sandaler.Udover det fik jeg også lige restored min parfume beholdning og så faldt jeg over en meget sød - lidt plaine - sommer shirt i Esprit. Så nu har jeg vidst også fået fyldt godt op til sommeren for denne måned, huh(笑).
I går var jeg hjemme hos Lulu og se hendes nye lejlighed, og den er jo amaziiing! jeg ville virkelig ønske at det var mig der boede der. Ærligtalt! Der var bare så hyggeligt og så dejlig stille - og så lå det like, 5min., allerhøjst fra stationen. Men de har kun to-værelses i den boligblok, hvilket jo ikke går hvis jeg skal bo sammen med Kasper. Men der var bare så, ja; hyggeligt! Også selv om der ikke var blevet pakket helt ud og alt ikke var var det skulle være, så ville jeg virkelig ønske det var mit sted! Udover det var det altså også virkelig rart bare at sidde og snakke i flere timer med Lulu  Først over aftensmaden og bagefter over flere kopper kaffe. Det glæder jeg mig virkelig til at jeg skal igen - og der går nok ikke længe! (笑)

Men nu vil jeg ud og mærke solen, så længe den står på.
Baii .

PS. Jeg hjalp Lulu med hendes nye blog i går. Read it here!

4 kommentarer:

Sky High Heels sagde ...

Awh, tak Neli :D Du kommer bare forbi lige når du vil !

Men, ei hvor er den tunika altså sød D; (skal lige forbi h&m, elsker osse det koncept!)

ネリア ♥ sagde ...

Yes! :D I was thinking tuesday maybe ? ;D hahah.

Tak! ♥ det bare synd at de gode ting efterhånden er ved at være udsolgt, da de jo har haft det i en længere periode nu. Men der er stadig meget godt tilbage.

Sky High Heels sagde ...

Jeg finder lige ud af om jeg kan der, og skriver dig en besked et sted ;D

Øv, jeg løber derhen mandag, tror jeg !

ネリア ♥ sagde ...

Okaj! Greatest :'D

Jeg synes du skal gøre det tirsdag, for så kan jeg ekspedere dig! 8D haha.