2010-06-06

★ Be Proud.

Haj Jeg har endelig, sådan næsten i hvert fald, fået taget mig sammen til at komme ud af min seng. Og det var noget af en kamp for mig, eftersom at jeg først kom hjem kl 06:00 i morges. Mit værelse ligner seriøst resultatet af en verdens krig, og aldrig har jeg følt at det var så klamt at være her. Men jeg kan bare ikke overskue at gøre noget ved det! Anywhooou, for lissom at starte ved begyndelsen, så kom det noget familie på besøg. Og da Line, Kasper og jeg lissom havde aftalt at nu skulle vi i byen, så kom de også og spiste med. Eftersom at familien først besluttede sig for at gå sådan 23:30tiden ca. blev det pænt sent inden vi selv kom ud af døren jo. Så vi var faktisk først på Proud ved 2-3tiden ? Det var meget hyggeligt, og det var første gang jeg har været der efter deres lille flytning. Det blevet pænt stort i forhold til sidst, men også en smule forvirrende med alle de rum! Det naice ved det er dog at der var så mange barer, så der var jo absolut ingen kø til drinks. Nå, men så stod vi der og besluttede os for at danse lidt - i det rum hvor de spillede bedst musik, ofc. - og hvem står så, like en meter fra mig ? Det gjorde Tender kraftedeme. Jeg lagde godt mærke til hvordan han i starten kiggede diskret på mig, og så efter lidt så stod han åbenlyst og stirrede på mig. Og det tog mig så sådan ca. 5 minutters stirrende at finde ud af hvor jeg havde set ham. Men det var ret hyggeligt, hah. Og så var Deepu der fandeme også lige pludseligt. Jeg snakkede ikke meget med dem, men det var fedt nok at støde ind i dem på den måde.
Nå menmen, i aften kommer der dobbelt afsnit + sæson afslutning på flashforward, og det bliver så spændende er jeg sikker på! Så det vil jeg nyde med en stor kop kaffe samt en masse choko og medlidenhed til mig selv over min egen ynkelighed.
Men nu skal jeg ha' burgeeer.  
Baii.

3 kommentarer:

Ellinor sagde ...

Tak for en hyggelig lørdag (:

ネリア ♥ sagde ...

Selv tak ♥ Det var mega hyggeligt. Jeg glæder mig allerede til næste gang! :'D

Mikan sagde ...

Så fik jeg lige tid til at svare...
Men har det sådan okay. Eller noget. Lidt langt at forklare her, det kan du læse i min blog hvis du har lyst, men det er sikkert kedeligt D:

Har slet ikke set Flashforward.. Vil super gerne se det, har bare ikke haft tid til at følge med i det. Men må prøve at få set det, for det virker mega najs :D