2010-06-19

キルグミ♥タイム

Godaften Det hurtigt jeg skriver denne gang - kun tre dages mellemrum - i hvert fald i forhold til hvad jeg har gjort det sidste lange stykke tid men jeg har en del catching-up, I guess. Så jeg gør mit bedste! Det ikke fordi der er sket det store i mit liv siden sidst, jeg har bare brug for at kradse et par ord eller to ned om, hvordan jeg går og har det tror jeg. 
Jeg kan vel starte med at fortælle lidt om mig dag; Mia har været her igen.  Jeg ved hun er her ofte, men når hun er her går tiden så hurtigt og det føles virkelig allerede som om at det flere år siden vi var til japansk eksamen sammen. Og det altså kun tre dage siden! Udover det så er alt også bare så roligt når hun er her, men hvis jeg fortsætter med at beskrive det mere kommer det til at lyde som den sygeste love-story, hvilket det jo ikke er. Det bare, en fantastisk tid i mit liv - når jeg er med hende. ANYWAYS! Hun havde taget sine kirugumi dragter med, som vi havde på hele dagen(eller den tid hun var her). Hun var Piccachu fra Pokemon og jeg var Angel fra Stitch. Og i dem rendte vi rundt i den lille bonde-by jeg nu engang bor i, vi købte is, så på ænder og fik glade greetings fra gamle damer og børn. Det var lidt sjovt og jeg glæder mig til at vi skal gøre det igen

For vi har rent faktisk udset os nogle dragter, som vi begge skal have. Og for det ikke skal være løgn skal de dragter med til Berlin og blive gået rigtig godt til, hahaaw. Det bliver monster fun! Der kommer først billeder når vi engang har fået taget os sammen til at købe dem, tror jeg.
Ellers har jeg faktisk bare gjort rigtig meget rent i dag - og for once, uden at hade det alt for meget. Så har jeg snakket en del med Line, fordi hun egentlig havde arrangeret bytur med os - som så ikke blev til noget alligevel. Det kunne ellers have været sjovt, selv om jeg ikke lige just har alt for mange penge til sådan en tur. Meen, det nu også rigtig rart at have en weekend hvor man bare slapper max af.
 Så var det lige der også var et par ord til a special someone, og du ved jo godt hvem du er når du læser det, så jeg behøver ikke nævne navne; det jo ikke fordi jeg ikke vil være sammen med dig. Jeg elsker at tilbringe tid med dig. Det bare når du en gang i mellem opfører dig lidt mere "kostbar" i forhold til hvad du plejer, så går det hen og bliver lidt for meget. Og jeg ved godt du ikke mener det sådan, men det virkelig svært at kende forskel en gang imellem. For jeg kan et eller andet sted også godt forstå, hvis det fordi vi ikke har været sammen i længere tid, og at det så bare er din måde at vise på at du savner mig. Ikke for at lyde så self-loving, men forstå mig ret. Vi er gået fra at tilbringe mindst fire dage om uden sammen til næsten ingenting. Og det jo en pæn stor omvending alligevel. Men vi har begge to haft eksaminer, og jeg er udover det, virkelig dårlig til at finde tid til andre. Specielt når man skal arbejde 09-22 nogle dage s: hvilket slet ikke er nogen godtaget undskyldning, men det bare flere ting der udgør det. Såe, men jeg glæder mig i hvert fald til at du færdig med dine resterende opgaver i skolen, så vi endnu en gang kan være lidt mere sammen

Nu var det sådan at jeg sov ca. tre timer efter jeg havde gjort rent, så jeg er nok overhoved ikke træt når jeg skal i seng i aften - s t u p i d. så jeg tror lidt at min aften kommer til at stå på en blanding af bleach og criminal minds. For mere kreativ er jeg virkelig ikke lige nu - jeg kan slet ikke overskue andet faktisk. For så doven er jeg. Haha!
Baii

2 kommentarer:

Ellinor sagde ...

Den kom så ikke til at stå på bleach og criminal minds. ;b
Men det var nu hyggeligt.

ネリア ♥ sagde ...

No, men så må jeg jo bruge resten af i dag på det ;D
- Glæder mig til at du kommer igen ♥