2010-01-16

悪い日___Please die.

hellow i dags indlæg bliver på dansk, og det vil det formenligt også blive fremover - hvis ikke på engelsk. Hvorfor? Fordi jeg ærligtalt er træt af at man på japansk, på ingen måde kan udtrykke sig på andre måder end super cute, WHEN IT'S NOT! 

Som I nok kan gætte har det måske ikke være den mest perfekte dag i mit liv. Og hvad er der så sket ? umm, faktisk ikke noget som sådan at være sur over. Jeg tror bare der er for meget had der på nuværende tidspunkt har fået lov at samle sig, og nu skal det altså ud. Om det så bliver i form af direkte attacks eller bare små hentydninger finder jeg ud af undervejs, for lige nu er jeg ret så ligeglad. 
Og med det vil jeg faktisk godt starte med den ting der pisser mig mest af;  Hvis man absolut har tænkt sig at fortælle omverdenen hvilke brands man holder mest af, så få dog for fuck fingeren ud og stav ordentligt! "Louis Vuitton" <-- look, slet ikke så svært, VEL?! Og nejnejnej; "Det bare en type-error" - cause' no, IT'S JUST NOT. Du har haft så lang tid til at ændre det, faktisk ændret andre ting mens det har stået der. Lyst som et andet neonskilt i mit ansigt. I HATE IT ! fix it bitch.
Yderligere har jeg været på arbejde igen i dag, efter en "længere" periode med sygdom(okay, bare mere frihed end hvad jeg har været vant til, de sidste års tid). Og nu gør min ryg ondt (ー_、ー)"~ Og det hjælper som regel heller ikke så meget på humøret.
Nå men, tro det eller ej; der er også sket en lille smule godt i dag : Jeg har snakket i telefon med Kasper (アイクン), skrevet lidt med Lulu - hvilket føles som år siden sidst. Og så har jeg lige drukket en jordbær smoothie. 

Det var så min dag - Håber I alle sammen har haft det ligeså skidt som jeg (≧▽≦)ノノ Og nu, vil jeg gerne have aftensmad, TAK!

[バイィー!] *waves*

PS. If u're mad that I've changed the language, then go fucking google it.

1 kommentar:

「卡斯帕」 sagde ...

I LOVE THIS <3
I btw dig the new blog title ;D