2010-01-19

【ぶぶぶ~】。

OKAY! jeg tror lige jeg har fået spist så meget aftensmad, at jeg ikke vil være sulten de næste tre dage. Og så dog; jeg kan altid klemme lidt mere af det hele ned jo(笑)but that's just me, right.
I morgen er jeg så heldig at Kasper kommer forbi og vi har aftalt at vi skal have sushi til frokost, da der er åbnet en ny sushibar i nærheden. Jeg håber det er godt, da det efterhånden føles som år siden jeg sidst fik sushi. I morgen skal jeg også undervise, hvilket jeg burde forberede mig lidt mere på lidt nu - få lavet hendes opgaver og den slags - men jeg har lavet to sider, så mon ikke jeg kan finde på noget andet hun kan lave. Jeg skal også selv i skole i morgen; efter jeg har undervist = aaalt for lang dag. Specielt når man tager i betragtning at jeg skal op 05:30 torsdag, på arbejde 08-14 og så i skole og have matematik fra 17-22 (死)Torsdag er officielt min hadedag, for sådan der forløber det sig som regel hver torsdag. Til gengæld glæder jeg mig til at se Benne igen. Hun var der ikke gangen før juleferien og heller ikke den første gang efter. Og i sidste uge var jeg der jo ikke, så det bliver godt at kunne snakke lidt med hende igen.
Jeg har også besluttet mig for at det er på tide, jeg forkæler mig selv med en ny mobil telefon. Og indtil videre har jeg kig på to, selv om jeg egentlig lidt har bestemt mig (笑). Denne gang synes jeg bare at den skal skille sig ud fra alt hvad jeg ellers har haft, og ærligtalt: den er så gay at jeg bliver nødt til at eje den. Så den bliver pink! eller endnu federe, som de kalder farven : pink diamond. Srsly, hvem kan leve uden ?! I LOVE IT ! Det er den der hedder NEC DoCoMo N906iu, som jeg indtil videre mest har in mind. It's fucking fabulous bby . Og igen; egentlig så gay at jeg eje den.
 Det var faktisk alt jeg havde for i dag, men det er jo heller ikke så lang tid siden at jeg sidst lavede et indlæg. Og jeg vil egentlig hellere ned og fylde en tre meters sofa med kage i hele ansigtet, end at fylde det her indlæg med mere ubetydelig, kedeligt lort. AND YES, u can envy me, bitch! (≧▽≦)cause, I ROCK Kage・Kage・Kage
バイィーfuckers】。

1 kommentar:

LovelyKimi sagde ...

oh i like your blog!!! and cute portable