2010-12-30

TheChristmasPresentsShowoff.com

Hello Håber alle har haft en rigtig god jul! Det har jeg i hvert fald - ingen ferie, men rigtig gode gaver, som jeg nyder i den smule fritid som jeg nu har. Den gave jeg nok nyder allermest er mit shining new LCD Samsung Tv i fuld HD & 100Hz fra mine forældre. Jeg har ikke haft tv på mit værelse i, ubeskrivelig lang tid! Og nu kan jeg slet ikke forstå at jeg har kunnet undvære et i al den tid - og nu hvor man alligevel fik et tv var min julegave til mig selv en PS3 slim Det er så fucking meget love! Yderligere fik jeg et par øreringe og en beatybox fra Thomas Sabo, som jeg har ønsket mig. Kasper gav mig to mega naice shirts fra Bllack noir ↓↓↓ (+eclipse dvd).
Jeg har også fået the mentalist s. 1 dvd box, OMFG !! Patrick Jane er så awesome ! ooog, så fik jeg to gavekort til matas - hvilket var meget godt, for min egen hårfarve er begyndt at overtage hovedbunden igen. Og det ser virkelig kriminelt ud.
Selv gav jeg Kasper en blazer + en tshirt fra Acne og Mia fik en makeup bad med pensler + en øjenskyggepalet fra MAC, samt Chanel Blanche parfume. Min lille bror fik 4 dvd film med standup, og mine forældre gav jeg to smartboxe: et spaophold med overnatning og en gourmetmiddag - samt en merci choko+fransk nougat, lawl. Men de er alle sammen blevet glade for det jeg har fundet til dem og det er det vigtigste.

5 kommentarer:

Maria May sagde ...

Patrick Jane er fucking hot! <3
Virkelig nice gaver du har fået :O sooo lucky!

Sky High Heels sagde ...

Virkelig lækre gaver <3 Især bluserne !

Jill sagde ...

Den sorte bluse er jo ren awesomehed.
Kasper har jo også altid god smag, så det giver kun mening. ^^

Signe Katrine Rosenberg Petri sagde ...

Gorgeous presents :D
& Happy New Year!

TinnyMey sagde ...

cool dresses! ♥