2011-01-04

Lookin' sick & sexyfied ☆

Hello u guys &GODT NYTÅRRrh~ !! Håber at I kom ind i det nye år lige så godt som jeg selv gjorde Mit blev fejret herhjemme med alt for mange gæster, men ikke desto mindre var det rigtig, rigtig hyggeligt og med mega god mad.
Indtil videre har 2011 faktisk kun stået på arbejde - det er dog også kun d. 4. Bortset fra i dag selvfølgelig, hvor jeg har været i skole - sådan noget af tiden da, lawl. Jeg kom forsent til kemi, fordi vi før jul skulle møde 8.30, det er så blevet lavet om til kl. 8.00 i stedet. Jeg var heldigvis ikke den eneste der kom lallende midt i undervisningen. Så mødtes jeg jo selvfølgelig med Mia bagefter, hvor vi tog ind på strøget for at finde den Karen Millen taske jeg har ønsket mig i like forever nu ! Jeg ville have købt den hos asos.com efter nytåret, men så var den pludseligt udsolgt. Egentlig troede jeg at vi ville komme ud på en alt for lang tur; Men den stod jo lige der på hylden, som det første sted man så når man trådte ind ad døren hos Karen Millen. Og ikke alene var den på den på tilbud ! Original prisen i butikken var 2.150,- og var sat til 1.790,- på asos, men jeg fik den fuckme til 1.050,- hvor vildt er det ikke lige?! Selvom jeg selv står i butik bliver jeg altid så overrasket over at alt er nedsat i januar, alle andre steder. Anyways, here's a picture ↓↓↓

Apropos udsalg - så havde jeg ikke tænkt mig at lade Bllack noir biksen i Illum passere, når nu der jo alligevel var udsalg. Så selvfølgelig tog vi derop; og de havde satme 40% på alle jakker og 30% på alt andet (men undtagelse af deres s/s 2011 kollektion, ofc. ) Så der kunne jeg heller ikke holde kortet i pungen, og kom derfor hjem med en mega lækker lammeskinds jakke. På billederne kan man slet ikke se hvor naice den er, men den er virkelig let at have på og varmer endda også. Here's my new baby: ↓↓↓


(Bøjlen er selv-importeret, lawl)

Så var det jo at Mia, Kasper & jeg havde aftalt at hænge ud i weekenden - og dertil skal der jo også være lidt. Så jeg købte det nye Guitar Hero Warriors of Rock og Tekken 6 Platinum til min PS3-baby Oooog, så kunne jeg ikke lade være med at købe second season af The Mentalist - Simon Baker stod jo bare og smilede til mig fra det cover. Så unfair ! Og slet ikke til at stå for.
Though, alt i alt har jeg haft en mega god dag. Selvfølgelig også fordi det hele foregik i Mias selskab. Glæder mig ubeskriveligt meget til weekenden; Kasper, Mia, games, slik, iført nattøj - yes yes yes !!

1 kommentar:

meeah ☆ sagde ...

totalt nice stuff du lige fik købt :D
tak for i dag bby, det var mega naice, as always ♥
glæder mig overdrevet meget til weekenden! det blir' amaziiiing! yay much xD