2010-12-05

//tweetz.

Hello Så er jeg endeligt kommet hjem fra Jylland. Det var slet ikke så slemt, som jeg havde frygtet - Det var slemt nok, men så var det heller ikke værre. Min kusine var der jo, til at holde mig i hånden hele vejen igennem. Og havde det ikke været for hende, var jeg nok ikke kommet levende derfra. Men så igen, havde jeg vidst at hun ikke kom, var jeg slet ikke taget afsted. Though, let's keep it positive; min bedstefar kunne tilsynladende meget godt lide gaven vi gav ham og maden var rigtig god.
 Apropos god mad, så var Kasper forbi i onsdags hvor vi bagte brunkager - på vores manér, ofc.!  Jeg kan i hvert fald ikke nøjes med de tynde skiver knas tørt man kan købe i supermarkederne. Jeg skal bogstavligtalt have det tykkere og sweetere end det, lawl. At lave dem tykkere er jo meget nemt, men jeg tilføjer så også et lag glasur ovenpå - that's the extra sweet Og her er så resultatet af vores invasion af køkkenet: 

Og så er det endeligt sket, at jeg har fået mig en twitter. Jeg ved ikke hvor meget jeg kommer til at bruge den, eftersom at jeg i forevejen aldrig opdaterer på facebook, og det bliver også sjældnere til noget her på blogspot. Kinda sad, men jeg føler bare ikke længere for at dele så meget, som jeg har gjort med resten af verdenen. Men nu prøver jeg i hvert fald.

1 kommentar:

meeah ☆ sagde ...

Er så glad for at du overlevede turen til jylland :D <3 Hihi
Meeega naice kager i har lavet! Srsly. Blå glasur <3 Får lyst til at spise dem selvom jeg ikke engang kan lide brunkager xD Hahaaw. De ser virkelig gode ud *__*