2010-07-15

.。゚mini update゚。.

Hi Dette bliver nok ikke den længste post, men det var også kun meningen at jeg ville give en lille update, eftersom at jeg virkelig er træt og mest af alt har lyst til at sove fra nu af til på mandag - hvis det ville kunne gøre det. Jeg har hængt ud med Mia i dag Det var super rart, som altid. Og vi var i fitness igen, hvilket nok er grunden til at jeg once again føler mig umenneskelig meget brugt. Eftersom at jeg modtog min pakke fra asos i går - klokken meget tidligt om morgnen lige inden jeg selv skulle ud ad døren - kunne jeg jo lissom give hende den gave jeg havde bestilt. Hun blev meget gladere end jeg havde forventet, hvilket jo kun er mega godt! men, det altid svært at vurdere hvordan andre vil reagere på sådan noget. Specielt når jeg rent faktisk aldrig har givet hende en gave før. Udover det er jeg også selv mega glad for den, for den er virkelig fin!

Sammen med den bestilte jeg også lidt nail-grej, samt to punge og et andet Juicy armbånd. Kan ikke huske hvad der var i pakken. Jeg har virkelig brugt mange penge denne måned, på sådan mindre ting, så jeg har slet ikke styr på hvad jeg har købt. Sådan, sammenlignet med hvis man køber en dyr taske og en jakke måske, så ved man hvad man har brugt pengene på, men jeg har bare fyldt mine skabe og skuffer op føler jeg. Though, det faktisk en rar følelse at have. For jeg føler bare at jeg har mere at vælge imellem nu, og det kan jeg godt lide.

Jeg fik også endeligt spurgt Kasper om vi ikke skulle tage til kbh næste lørdag, hvor han lissom skal møde Mia for første gang. wow! Jeg glæder mig virkelig - ikke mindst fordi det virkelig lang tid siden at jeg har set ham, men også fordi jeg faktisk er ret sikker på at de to godt kan sammen. Så jeg regner med at det bliver en fantastisk dag - så må solen bare godt skinne rigtig meget, så man kan spise mange is

Anyhooow, nu vil jeg lægge mig i min seng og lave absolut intet til i morgen, hvor jeg endnu en gang bare skal .... på arbejde -___-;; Jeg håber Kia bager en kage til mig af ren medlidenhed.
Baii

2 kommentarer:

meeah ☆ sagde ...

ギフトどもありがとう<3 den bedste gave ever. seriøst. LOVE IT <3 :') kan ikke vente til næste uge. det bliver fucking naiiice ^_____^ *clap hands* xD

ネリア ♥ sagde ...

yay, i'm glad u like ♥
kan heller ikke vente!! skal bare overstå fre+lør - søndag skal bare soves væk, så det går - og så er jeg klar på en mega god uge, i selskab med de bedste mennesker i verdenen! ♥ w00p!