2010-10-31

⌒♡+゚Trick or treat ?

Happy Halloween I går var jeg finally til Halloween fest med Mia. Vores kostumer tog omkring 4-5timer at lave, dvs. al den make-up vi skulle have på tog 4-5timer, men det var det værd! For ikke alene var det ret fun at male hele sin krop grå-hvid, det var også et ret tilfredsstillende resultat der kom ud af det. Billederne viser ikke helt hvor blodigt det var, men det giver vel et supplement til det  visuelle.


Vi mødte Jill på Nørreport st. hvorefter vi fulgtes til The Rock. Vi var der som nogle af de første fordi vi gerne ville have et godt sted at sidde - nogle af Jills venner ville komme senere og joine. Det var også ret naice endeligt at komme et sted hvor man ikke var den eneste der lignede en freak. Mange kom i ret inspirerende kostumer. Alt for mange havde valgt det samme som mig, though de var slet ikke så covered in blood som jeg var, og de havde heller ikke masker på. +at de faktisk var mere grønne end grå, og jeg er ingen ekspert, men jeg synes bare personligt at den hvid-grå tone jeg havde var klammere og mere zombie-ish. Der var to andre der var klædt ud som cheerleaders - like Mia. Men hun var klart den bedste ! De havde INTET blod på sig. De var bare blege med ødelagte kostumer. Mia havde endda heppe-ponpons, haha.


Og ofc. kan man ikke gå rundt og se sådan ud, uden at få en kommentar eller to på vejen: Mia var f.eks. ude for at en dude kom hen og sagde "Det der er bare det fedeste jeg nogensinde har set. Det så vildt! Og det er måske lidt sygt, men det tænder mig bare. Må jeg prøve at røre?" Mia nåede kun lige at svare "Nej, det altså ret klistret." Inden han satte en finger på det blod der var løbet ned ad Mias hals, og stak den derefter i munden og dertil svarede "Det er der så meget her i livet der er". Gross, much !?

Anyways, jeg synes det var ret hyggeligt - og jeg ville gerne gøre det igen.


5 kommentarer:

meeah ☆ sagde ...

Håhååw. let's do it again xD det var vildt naice jo! gid det var halloween noget oftere :D

ネリア ♥ sagde ...

lawl, vi gør det bare selv om det ikke er Halloween. Det gør sikkert en togtur meget mere interessant :D

Maria May sagde ...

Fuuuck hvor ser i nice ud!!! ;D
Håber i havde en nice halloween fest.. <3

Jill sagde ...

Hahah Jeg er frisk på at vi skal gøre det igen.
Zombie Ninja Turtles til næste år? =D

Sky High Heels sagde ...

Awesome costume !
Jeg er seriøst ked af at jeg ikke fik den idé nu, kun fordi du gennefører det så godt <3