2010-10-02

・・・Burn it !

Hellow Det ville være en oplagt start at undskylde for, at jeg endnu en gang ikke har blogget i mega lang tid, men det vil jeg ikke. For jeg har ærligtalt ikke noget nyt som er så specielt spændende at høre om. Mit liv pt. handler bare om at overleve de lange arbejdsdage og finde tid til at se dem jeg holder af. Det ikke nogen nem opgave, men på en eller anden måde kommer jeg igennem det alligevel. Som i går aftes da Kasper og jeg tog hjem til Mia efter arbejde. Vi så en film der hedder Crazy Eight og Alice in Wonderland. Den første film var crap, men jeg kunne godt lide Alice in Wonderland. Den var ret hyggelig Og som altid var hele stuebordet fyldt med slik.
 Jeg har brugt hele dagen i dag på at kramme min dyne mens jeg selv var i drømmeland. Det er det eneste jeg har overskud til at lave på de fridage jeg nu har en gang i mellem. Og hvis ikke jeg laver det, så bruger jeg mine penge på online shopping. Jeg har denne gang bestilt fra lidt forskellige sider, men jeg regner med at det hele kommer omkring onsdag i næste uge. Et meget lille uddrag af de ting der er på vej:


 På fredag afholdes der igen azn-con. Jeg er blevet inviteret hjem til Ane til opvarmning, sammen med Mia og Kasper ofc. og jeg vil vildt gerne med, men jeg har både vagt fredag(sent) og lørdag(tidligt) - surprise - og hvis jeg skal arbejde der, har jeg srsly ingen energi til at kunne holde mig vågen til noget som helst. Og jeg gider ikke tage derhen for så bare at falde i søvn på en sofa eller gå alt for tidligt hjem. Så jeg krydser virkelig, virkelig, virkelig fingre for at en eller andet kan tage mine vagter.
Baii.

7 kommentarer:

meeah ☆ sagde ...

du bliver så mega fin når alle dine nye ting kommer :'D can't wait. hihi xD
vi SKAL bare med på fredag ;D så jeg krydser alt hvad der krydses kan og håber der er en der vil være så venlig at tage dine vagter =)

ネリア ♥ sagde ...

Jaaaer! :'D Jeg har spurgte Line, og hun siger at hun nok skal tjekke om ikke godt hun kan :) Hun er så amaziiing ! :D

meeah ☆ sagde ...

fucking naaaice xD

Sky High Heels sagde ...

Oh, God! Det er nogle dejlige ting! Årh, du bliver så flot i det Nelli!

ネリア ♥ sagde ...

aww, tak Lulu-pie ♥ har også ventet ret længe efterhånden, synes jeg >__< men nu er det her endeligt! :'D glæder mig til at vise dig det hele live :3

Jeongie☆ sagde ...

Effin' nice stuff! <3

GLÆDER MIG TIL AT SE DIG PÅ FREDAG! :'D

ネリア ♥ sagde ...

OMG! u too 8D det blir epics.