2010-11-23

Shu cream&alot of babbling★


Hellow Første post i november, wauw. Min blog har midlertidigt været on hold fordi jeg har kæmpet med en meget lang og hård lungebetændelse, men jeg endelig kommet helt på benene igen. Though, når man ligger med sådan en grim feber og føler sig ynkelig, kan man jo ikke foretage alverdens, så der er faktisk ikke sket noget siden sidst jeg bloggede. Selvfølgelig har jeg også hygget mig efter jeg er blevet rask igen, og det har været hårdt at komme tilbage på arbejde, men så heller ikke andet.
I går kom Mia og hentede mig efter arbejde - hendes historietimer og mine kemitimer for i dag, som begge om morgnen, var aflyst. Så vi valgte at sove længe sammen Vi er begyndt at se serien 絶対彼氏. Og selv om jeg har set den to gange før, så er den stadig rigtig godt. Og det er rart at dele oplevelsen med en denne gang. Anyhooow, det handler jo lidt om en, som arbejder for et firma der laver meget fine desserter, kager, WHATEVER, og hun er godt nok ikke selv med til at lave dem, men hun laver nogle mega gode shu-creams. Og srsly, shu-creams er jo så naice, så Mia og jeg tog et smut til Ballerup for at handle ind til det, og så gik vi fandeme igang ! Resultatet blev ikke kønt, men de smager i det mindste vildt godt ! Så fordi der var så meget overskydende creme, lavede vi en ekstra portion. Here's the result:


På billedet er kun halvdelen af alle dem vi lavede. Det var ikke specielt svært, hvilket egentlig også gjorde at det var rigtig hyggeligt - så det defenetly noget vi vil gøre igeeen
På lørdag skal jeg være sammen med Mia og Kasper, hvor vi for once skal ind og se den nye Harry Potter film. A bit late, I know - men når alt skal passe sammen, så ender det bare sådan en gang i mellem. Og det også fint nok til mig. Men jeg må indrømme at jeg glæder mig vildt meget, for alle andre jeg kender, som har været inde at se den siger at det er den hidtil bedste af filmene i serien. Bogen læste jeg for år tilbage og kan næsten intet huske - selvfølgelig temaet, men alle detaljerne har jeg forlængst smidt ud af hoved. Så jeg glæder mig til at se om den tilfredsstiller så meget, som håbet !
Anywaays, jeg har en mega lang dag på arbejdet i morgen, så jeg vil runde af med det nye PV preview af GazettE's ny single PLEDGE, som udkommer i 15. december i år. Enjoy!


2 kommentarer:

meeah ☆ sagde ...

tak for mega awesome sleepover :D hihi. glæder mig til weekenden, det bliver så naice! ^o^
vi må bare igang med at lave vildt mange shu creams, så vi kan få dem ligeså flotte som i 絶対彼氏 xD nom nom.

Jeongie ~☆ sagde ...

Fååååk de ser nice ud evt alligevel! : DDD fede smiley approves !!
Håber I nød HP filmen! (^^)//~