2010-09-09

ガゼット - Red PV ♥

Hello Kun fire dage siden sidste update - must be a new record, huh'. Min pc er totalt fucked ! Den har godt nok ikke været særlig god i længere tid, men nu det lige som kommet til et punkt hvor det bare er blevet for meget. Så jeg tror jeg skal i gang med at søge efter en ny. Og hvor meget forstand har jeg lige på det? Absolut ingen, jeg vil jo bare have at den er pæn og virker, så er jeg sådan set tilfreds. Heldigvis har jeg min far + min nabo til at hjælpe mig, så helt galt kan det vel ikke gå.
 Der er godt nok ikke sket det vilde siden sidste update; jeg har været på arbejde og i skole om tirsdagen. Tirsdag er altid den bedste dag på ugen fordi jeg altid ser så meget til Mia den dag Faktisk i tirsdags fik vi indtaget to iceblends fordi vi - igen - sad på Baresso, i mellemtimerne. Men det var ret hyggeligt, og vi fik lavet lidt lektier + startet på nogle jobansøgninger til Mia. Love, love, love var det - uden sådan rigtig at bruge penge denne gang!


 På lørdag efter arbejde - of course - skal jeg være sammen med Kasper. Jeg glæder mig lissom pænt meget eftersom at det lissom er en evighed siden sidst jeg så ham! Det fuckme for dårligt. Men jeg kunne jo også bare sige mit job op og leve på ingeting - til gengæld ville jeg jo så have tid til at se alle de mennesker jeg ikke får set nu. Jeg savner fritid! Og ikke mindst tiden til bare at sidde og stirre ud i luften - whine? I know, men det derfor jeg har en blog.

- cardigan: all saints, pants: bllack noir, tank top: espirt, jewels: vivienne westwood + donna karan, sunglasses: bvlgari, scarf: h.naoto sixh, shoes: vagabond - Og ja, mit face ligner pis.

 Til sidst kunne jeg faktisk rigtig godt tænke mig at nævne Ane, som har lavet hendes første giveaway i anledningen af hendes 100+ followers. Congratz mayn! men som sagt er det nok den flotte header der tiltrækker, hahah Klik der ↓↓↓

.。゚Jeongie.


Men så til allersidst, kunne jeg godt tænke mig at uploade GazettE's nye PV/single - Red. Jeg synes den lydmæssigt har meget samme stil som Shiver, som jo også er rigtig ny. Den "rigtige", nostalgiske GazettE lyd - den lyd de startede med, men på en lidt mere professionel måde. Mere gennemtænkt, med mere følelse, etc. Du kan jo selv kigge den - jeg synes i hvert fald at de har gjort det igen, men jeg er nok også for loyal en fan til at kunne få nok af dem


Baii xoxo Nelia.
PS. Aoi er looove 

3 kommentarer:

Sky High Heels sagde ...

Fuck da osse, det er et flot outfit ! OMG ! <3 Love

ネリア ♥ sagde ...

aww, tak Lulu! ♥ dit seneste poste af outfit var altså også ret godt! :)

Vi må snart ses igen ♥

Sky High Heels sagde ...

Det må vi <3