2010-08-19

.。゚back from vacation part. 2゚。.

Haaaj igen u guys! Min "back from vacation" bliver i tre dele, selv om jeg egentlig havde forestillet mig at den kun skulle være i to, men eftersom at Mia har alle billederne af de steder vi var, har jeg valgt at dele det lidt mere op indtil jeg får dem - I må bære over med mig, tak.

Jeg kan jo starte med at sige at det srsly var den bedste tur ever! Og jeg ville stadig ønske at den ikke var slut. Aldrig har jeg haft så meget fun! Aldrig har jeg været så ligeglad med hvad jeg brugte mine penge på - jeg fyldte min kuffert med alverdens ragelse og alligevel har det været alle pengene værd! Hver evig eneste øre, og jeg ville gøre det igen uden at tvivle ét eneste sekund. Vi besøgte i alt fem stor-centre på fire dage(inkl. de dage vi rejste på), og vi gik storset hele tiden. Der er ingen grund til at bruge penge på en metro billet når det ser ud som om at man kan gå det stykke; Selv om det første gang viste sig at være en hel del længere gåtur end forventet, blev vi ikke klogere. Vi gik bare til det næste igen. Thank god at Hilton lissom har så lækre badeværelser at man godt kan holde ud at bruge en-to timer i badekaret.

Anyways, selv om meget af det jeg er kommet hjem med er ragelse - ragelse som man ikke kan få i Danmark - så har jeg også fundet nogle enkelte gode ting ind imellem, som jeg er blevet ret glad for. F.eks. min nye Guess taske. Jeg har længe gerne ville have en sølvtaske, eftersom at alle dem jeg har kun er med guld. Så jeg fandt den der i et Illum-alike center. Trangen til at købe den kom faktisk først rigtig da jeg havde fundet en nøglering med en lyserød-stribet bamse(som hedder Ed), og en sølvkrone nøgle ring, med en perle inden i. Men selv om det var så impulsivt et køb, er jeg ret glad for at jeg købte den. Yderligere var vi lige omkring Check Point Charlie - fordi det lå 500m fra hvor vi boede + der var en Starbucks og en McD lige ved siden af - så vi rendte selvfølgelig på en af de der boder, hvor de sælger "anden verdens krig" junk. Og selvfølgelig skulle vi da have en souvenir med hjem, for ham manden var så venlig og snakkesalig at man ikke kunne lade være. Jeg købte en russisk og Mia købte en tysk.↓↓↓

Jeg fortæller nok mere om turen i part 3, så i må vente med resten af alt det gode Nu vil jeg spille Guitar Hero,
Baii

1 kommentar:

Christine sagde ...

shopping er G U D, især når man bestemmer sig for ikke at tænke over hvor mange penge man bruger 8D

btw, elsker de sko!!