2010-08-11

.。゚back from vacation part. 1゚。.


Så synes jeg lissom at jeg fik tid til at poste om min fantastiske tur til Belgien samt de millioner af billeder jeg derfra. Turen derned fik overraskende godt - og vi holdte os endda til de ti timer det tager minimum at køre derned(inkl. pauser). Det virkede ikke engang som så lang tid, fordi det var så vold hyggeligt, men jeg var også pæn godt underholdt undervejs af Mia og hendes små selvironiske shows, hahah

Anyways, allerede dagen efter vi ankom skulle vi i en forlystelsespark - nej, vi spilder skam ikke tiden. Så vi tog i Bobbejaanland. Egentlig ville jeg godt have været i Six flags, fordi det sådan en Warner Brothers park, lissom Disney bare i looney toons udgave. Men det lå halvanden time fra hvor vi boede og Bobbejaanland lå kun, like tyve minutter. Så jeg blev nedstemt. Nevertheless blev det en god tur alligevel! og vejret holdte overraskende godt - det regnede kun da vi var inde for at spise frokost, pæn godt timet alligevel.
↑↑ Getting ready for Bobbejaanland

Vi var ret mange mennesker afsted - min mor, far, Mia, nabo, Emilie, Marcus, nabo-Mia, min moster, onkel, kusine, fætter og mig selv for at være mere præcis - og der var lissom kun ét stort badeværelse, som man kunne bruge når man skulle fixe hår, make-up, etc., så hvis Mia og jeg skulle være sikre på at kunne nå at få fixe det hele uden at komme i vejen for nogen, blev vi nødt til at stå op kl 5 - og det gjorde vi jo så. Hvilket resulterede i at det faktisk alligevel blev for tidligt, så vi gik i seng igen og så havde man grimt hår igen - fantastisk. Men det var okaaay, for så var vi det i det mindste sammen, lawl.

En af de andre dage tog vi på Postel, som er et munke kloster, hvor de faktisk laver øl og ost. Eftersom at min far + min nabo er stor fan af øl, så var det lidt en must for dem, at vi nåede omkring der. Og når man nu alligevel er der, kan man sgu ligeså godt få set lidt og være lidt kulturel. Godt nok er der ikke nogle billeder af det(pga. den allerede syge mængde af billeder der er), men vi var inde i deres kirke og vi gik omkring i deres urtehaver. Det var meget hyggeligt - ikke et sted jeg selv var kommet hvis ikke det havde været for dem, men ret flot. Selv om jeg stadig synes det var lidt skuffende at vi ikke så nogle rigtige munke!

En af de sidste dage fik vi så endelig lov til at komme på en lidt mere ordentlig shoppe-tur. Både Mia og jeg havde efterhånden fået cravings for det - og derfor tog vi til Hasselt, hvor de har en gågade der minder lidt om Strøget. Det ikke lige så stort, men de har mange andre shops end hvad vi har her, så der var rigeligt at kigge på. Og der blev faktisk købt så meget at vi knap kunne være i bilen på vej hjem. Det var srsly packed-up på den mest twistede måde. Og selvfølgelig blev turen hjem så meget længere fordi de der skide GPS'er overhoved ikke kunne finde hoved eller hale i noget som helst; så Mia og jeg sad lissom spændt fast i vores sæder, ikke af selen denne gang, men af alverdens lort som vi skulle have med hjem. Pænt trængt, men jeg tager det som en oplevelse, og så galt var det jo heller ikke - jeg kom jo hjem!
 Efter vi er kommet hjem har jeg faktisk også lavet en masse fun - jeg elsker seriøst at have ferie når jeg kan bruge den sammen med de mennesker, som jeg har været sammen med. Har pludseligt fundet ud af hvor meget mere der lissom er i livet, når man er flere om at dele det. Hvor klistret det så end lyder. Men jeg har det godt, så who cares!

Ps. Jeg har fået lavet dermal anchor - AND I FUCKING LOVE IT !
 Now, go comment, thx

Ingen kommentarer: