2010-08-19

.。゚back from vacation part. 2゚。.

Haaaj igen u guys! Min "back from vacation" bliver i tre dele, selv om jeg egentlig havde forestillet mig at den kun skulle være i to, men eftersom at Mia har alle billederne af de steder vi var, har jeg valgt at dele det lidt mere op indtil jeg får dem - I må bære over med mig, tak.

Jeg kan jo starte med at sige at det srsly var den bedste tur ever! Og jeg ville stadig ønske at den ikke var slut. Aldrig har jeg haft så meget fun! Aldrig har jeg været så ligeglad med hvad jeg brugte mine penge på - jeg fyldte min kuffert med alverdens ragelse og alligevel har det været alle pengene værd! Hver evig eneste øre, og jeg ville gøre det igen uden at tvivle ét eneste sekund. Vi besøgte i alt fem stor-centre på fire dage(inkl. de dage vi rejste på), og vi gik storset hele tiden. Der er ingen grund til at bruge penge på en metro billet når det ser ud som om at man kan gå det stykke; Selv om det første gang viste sig at være en hel del længere gåtur end forventet, blev vi ikke klogere. Vi gik bare til det næste igen. Thank god at Hilton lissom har så lækre badeværelser at man godt kan holde ud at bruge en-to timer i badekaret.

Anyways, selv om meget af det jeg er kommet hjem med er ragelse - ragelse som man ikke kan få i Danmark - så har jeg også fundet nogle enkelte gode ting ind imellem, som jeg er blevet ret glad for. F.eks. min nye Guess taske. Jeg har længe gerne ville have en sølvtaske, eftersom at alle dem jeg har kun er med guld. Så jeg fandt den der i et Illum-alike center. Trangen til at købe den kom faktisk først rigtig da jeg havde fundet en nøglering med en lyserød-stribet bamse(som hedder Ed), og en sølvkrone nøgle ring, med en perle inden i. Men selv om det var så impulsivt et køb, er jeg ret glad for at jeg købte den. Yderligere var vi lige omkring Check Point Charlie - fordi det lå 500m fra hvor vi boede + der var en Starbucks og en McD lige ved siden af - så vi rendte selvfølgelig på en af de der boder, hvor de sælger "anden verdens krig" junk. Og selvfølgelig skulle vi da have en souvenir med hjem, for ham manden var så venlig og snakkesalig at man ikke kunne lade være. Jeg købte en russisk og Mia købte en tysk.↓↓↓

Jeg fortæller nok mere om turen i part 3, så i må vente med resten af alt det gode Nu vil jeg spille Guitar Hero,
Baii

2010-08-11

.。゚back from vacation part. 1゚。.


Så synes jeg lissom at jeg fik tid til at poste om min fantastiske tur til Belgien samt de millioner af billeder jeg derfra. Turen derned fik overraskende godt - og vi holdte os endda til de ti timer det tager minimum at køre derned(inkl. pauser). Det virkede ikke engang som så lang tid, fordi det var så vold hyggeligt, men jeg var også pæn godt underholdt undervejs af Mia og hendes små selvironiske shows, hahah

Anyways, allerede dagen efter vi ankom skulle vi i en forlystelsespark - nej, vi spilder skam ikke tiden. Så vi tog i Bobbejaanland. Egentlig ville jeg godt have været i Six flags, fordi det sådan en Warner Brothers park, lissom Disney bare i looney toons udgave. Men det lå halvanden time fra hvor vi boede og Bobbejaanland lå kun, like tyve minutter. Så jeg blev nedstemt. Nevertheless blev det en god tur alligevel! og vejret holdte overraskende godt - det regnede kun da vi var inde for at spise frokost, pæn godt timet alligevel.
↑↑ Getting ready for Bobbejaanland

Vi var ret mange mennesker afsted - min mor, far, Mia, nabo, Emilie, Marcus, nabo-Mia, min moster, onkel, kusine, fætter og mig selv for at være mere præcis - og der var lissom kun ét stort badeværelse, som man kunne bruge når man skulle fixe hår, make-up, etc., så hvis Mia og jeg skulle være sikre på at kunne nå at få fixe det hele uden at komme i vejen for nogen, blev vi nødt til at stå op kl 5 - og det gjorde vi jo så. Hvilket resulterede i at det faktisk alligevel blev for tidligt, så vi gik i seng igen og så havde man grimt hår igen - fantastisk. Men det var okaaay, for så var vi det i det mindste sammen, lawl.

En af de andre dage tog vi på Postel, som er et munke kloster, hvor de faktisk laver øl og ost. Eftersom at min far + min nabo er stor fan af øl, så var det lidt en must for dem, at vi nåede omkring der. Og når man nu alligevel er der, kan man sgu ligeså godt få set lidt og være lidt kulturel. Godt nok er der ikke nogle billeder af det(pga. den allerede syge mængde af billeder der er), men vi var inde i deres kirke og vi gik omkring i deres urtehaver. Det var meget hyggeligt - ikke et sted jeg selv var kommet hvis ikke det havde været for dem, men ret flot. Selv om jeg stadig synes det var lidt skuffende at vi ikke så nogle rigtige munke!

En af de sidste dage fik vi så endelig lov til at komme på en lidt mere ordentlig shoppe-tur. Både Mia og jeg havde efterhånden fået cravings for det - og derfor tog vi til Hasselt, hvor de har en gågade der minder lidt om Strøget. Det ikke lige så stort, men de har mange andre shops end hvad vi har her, så der var rigeligt at kigge på. Og der blev faktisk købt så meget at vi knap kunne være i bilen på vej hjem. Det var srsly packed-up på den mest twistede måde. Og selvfølgelig blev turen hjem så meget længere fordi de der skide GPS'er overhoved ikke kunne finde hoved eller hale i noget som helst; så Mia og jeg sad lissom spændt fast i vores sæder, ikke af selen denne gang, men af alverdens lort som vi skulle have med hjem. Pænt trængt, men jeg tager det som en oplevelse, og så galt var det jo heller ikke - jeg kom jo hjem!
 Efter vi er kommet hjem har jeg faktisk også lavet en masse fun - jeg elsker seriøst at have ferie når jeg kan bruge den sammen med de mennesker, som jeg har været sammen med. Har pludseligt fundet ud af hvor meget mere der lissom er i livet, når man er flere om at dele det. Hvor klistret det så end lyder. Men jeg har det godt, så who cares!

Ps. Jeg har fået lavet dermal anchor - AND I FUCKING LOVE IT !
 Now, go comment, thx