2011-01-21

Presents from Japan★彡

Det starter godt ud her i Januar med at få blogget - feels gooood~ Though, så har jeg lagt mærke til at jeg faktisk ofte kun blogger når jeg har købt noget nyt crap. Men det jo nok fordi der ikke sker nok nyt og spændende hele tiden til at kunne udfylde det tomme med tekst. Og hvis du rent faktisk er læser af hvad jeg skriver, så tænker du nok "hvad har hun nu købt!?". Denne gange har jeg formået at smide en masse penge efter eyelashes - eyelashes to die for Jeg har tidligere faktisk kun brugt Illamasqua og Girls Aloud, og nu synes jeg så at det var på tide at prøve noget andet. Illamasqua har egentlig altid været fave, men nogle af dem jeg har købt har jeg ladet mig fortælle, skulle være mega awesome - så hvorfor ikke.




I morgen skal jeg hjem til Mia sammen med Kasper til en special occasion, som jeg af gode grunde ikke kan nævne hvad er hvis jeg gerne vil beholde min krop i dens current condition. lawl on Mia Men jeg glæder mig rigtig, rigtig, rigtig meget !! Også til kage og film, +at jeg skal møde noget af hendes familie for første gang. Det bliver awesome much Anyways, Kasper er her og skal ikke vente på mig længere, så baiii~


Btw., I got a free gift - lawl my gawd

2011-01-19

♪ ♫ Burlesque&Puri ♥

Hei Jeg er kommet mig over mit fail layout - lavede trods alt et der var mere udemærket end det første. Nu er det jo også Aoi's lipz, der er på så helt værst kan det heller ikke være Ikke meget er sket siden sidst - kedeligt, much! men jeg har det godt nok alligevel. Jeg har overvejet at droppe japansk timerne fuldstændigt. Jeg er der jo dybest set kun for at være solidarisk med Mia, hvilket jo også er godt nok. Det bare ikke særlig fedt at bruge tiden der, når der er så mange andre ting jeg kunne lavet i stedet. Og da specielt ikke når ens lærer tvinger en til det hele, når man siger at man virkelig ikke har lyst. Jesper er cool nok, det slet ikke det, men jeg har jo givet op. Og jeg er klart for langt bagud til at kunne catche up på noget som helst. Though, ville det også føles lidt forkert at skulle lægge noget fra mig, som jeg har kæmpet så længe og hårdt for. Plus at det jo altid ville være naice faktisk at kunne kommunikere med de mennesker som bor i Japan, når man nu er på visit. Apropos, så fik det mig til at kigge billederne igennem fra turen, og jeg havde helt glemt hvor fantastisk det var at lege i purikura maskiner.
Back in the days - with short fugly hair, buuh~ [2008 - Japan].



lawl, MUCH. men det var jo sjovt og jeg ville så gerne gøre det igen. Den gang kunne jeg alligevel ikke snakke med dem, og det gik jo fint. Synes bare det tough at skulle arbejde 37hrs/week og så have skole ved siden af på 9hrs/week. Det lyder måske ikke af meget, men dagene er virkelig lange. Det altid fun i mellemtimerne, ofc! Men det også fordi at jeg har Mia by my side jo. Og vi laver altid fun I går var vi feks. inde at se Burlesque - og hvad sker der for en underrated film. Selv havde jeg ikke forventet meget, og måske derfor blev jeg positivt overrasket - men hvordan kan man være så skuffet over glimmer ? I don't get it ! Jeg synes den var naice og virkelig underholdende. Det synes Mia også at jeg var, eftersom at jeg kastede en STOR pakke popcorn ned på gulvet, hvorefter at jeg fik manden bag disken til at feje dem op for mig. hih, det var nu pænt af ham. Anyways, jeg vil godt anbefale den til alle der elsker kliché-historier, overdosis af glimmer og Christina Aguileras sang stemme - go enjoy it !

2011-01-16

⌒♡+゚New layout.

Hai Hvad sker der for at man bruger en hel dag på at lave et layout, fordi at man rent faktisk har tiden og lysten til det, og så ender det bare med at blive den værste omgang lort nogensinde set ! Jeg er slet ikke tilfreds på nogen måde - det eneste der er blevet forbedret fra sidste layout, er farven. Purple is so much better. men det stadig bare så langt fra tilfredsstillende. Og nu gider jeg ikke mere! Would somebody just please make me a nice layout, ffs. Det gamle var godt nok mere simpelt, men knap så "jeg er 3årog leger i paint". +At der var så meget mere glimmer.


Jeg gider ikke skrive mere - heller ikke engang en short update.

2011-01-04

Lookin' sick & sexyfied ☆

Hello u guys &GODT NYTÅRRrh~ !! Håber at I kom ind i det nye år lige så godt som jeg selv gjorde Mit blev fejret herhjemme med alt for mange gæster, men ikke desto mindre var det rigtig, rigtig hyggeligt og med mega god mad.
Indtil videre har 2011 faktisk kun stået på arbejde - det er dog også kun d. 4. Bortset fra i dag selvfølgelig, hvor jeg har været i skole - sådan noget af tiden da, lawl. Jeg kom forsent til kemi, fordi vi før jul skulle møde 8.30, det er så blevet lavet om til kl. 8.00 i stedet. Jeg var heldigvis ikke den eneste der kom lallende midt i undervisningen. Så mødtes jeg jo selvfølgelig med Mia bagefter, hvor vi tog ind på strøget for at finde den Karen Millen taske jeg har ønsket mig i like forever nu ! Jeg ville have købt den hos asos.com efter nytåret, men så var den pludseligt udsolgt. Egentlig troede jeg at vi ville komme ud på en alt for lang tur; Men den stod jo lige der på hylden, som det første sted man så når man trådte ind ad døren hos Karen Millen. Og ikke alene var den på den på tilbud ! Original prisen i butikken var 2.150,- og var sat til 1.790,- på asos, men jeg fik den fuckme til 1.050,- hvor vildt er det ikke lige?! Selvom jeg selv står i butik bliver jeg altid så overrasket over at alt er nedsat i januar, alle andre steder. Anyways, here's a picture ↓↓↓

Apropos udsalg - så havde jeg ikke tænkt mig at lade Bllack noir biksen i Illum passere, når nu der jo alligevel var udsalg. Så selvfølgelig tog vi derop; og de havde satme 40% på alle jakker og 30% på alt andet (men undtagelse af deres s/s 2011 kollektion, ofc. ) Så der kunne jeg heller ikke holde kortet i pungen, og kom derfor hjem med en mega lækker lammeskinds jakke. På billederne kan man slet ikke se hvor naice den er, men den er virkelig let at have på og varmer endda også. Here's my new baby: ↓↓↓


(Bøjlen er selv-importeret, lawl)

Så var det jo at Mia, Kasper & jeg havde aftalt at hænge ud i weekenden - og dertil skal der jo også være lidt. Så jeg købte det nye Guitar Hero Warriors of Rock og Tekken 6 Platinum til min PS3-baby Oooog, så kunne jeg ikke lade være med at købe second season af The Mentalist - Simon Baker stod jo bare og smilede til mig fra det cover. Så unfair ! Og slet ikke til at stå for.
Though, alt i alt har jeg haft en mega god dag. Selvfølgelig også fordi det hele foregik i Mias selskab. Glæder mig ubeskriveligt meget til weekenden; Kasper, Mia, games, slik, iført nattøj - yes yes yes !!